Din stemme: Stem på din favorit

11.12.2003 00:00

Den nye webshop på brondby.com er populær. Det kan konkluderes på den store aktivitet, og de hundredevis af køb, der er foretaget siden shoppen blev introduceret, og det kan ses på resultatet af den seneste afstemning.

Vi spurgte, om muligheden for at købe Brøndby IF merchandise på nettet var noget brugerne ville benytte sig af, og resultatet er meget opløftende.

10 % af de der stemte har allerede købt julegaverne via brondby.coms webshop, og yderligere 42 % regner med, at benytte muligheden i fremtiden. Næsten 90 % af jer er positive over for dette nye tiltag på brondby.com!

Vi arbejder videre med webshoppen og vil i fremtiden holde den opdateret med massevis af nye, spændende tilbud til jer.

Tjek det nye merchandise i webshoppen

Efterårets bedste?

I weekenden sluttede efterårets del af SAS Ligaen, og traditionen tro faldt der en masse kåringer i kølvandet på starten af vinterpausen.

Ledere og frivillige i Brøndby IF valgte Per Nielsen som årets Brøndbymand, Ekstrabladet valgte Morten Wieghorst som årets profil i Superligaen, og Thomas Kahlenberg fik igen titlen som årets talent i samme række.

Men hvem synes DU har været EFTERÅRETS spiller i Brøndby IF? Vi har tilladt os at udvælge 10 spillere, der af to omgange vil blive sat op mod hinanden i ugens afstemning.

I første omgang drejer det sig om den bageste række af spillere. Vær med til at bestemme hvem der skal med i finaleafstemningen om efterårets bedste Brøndby-spiller.