Champions League - mens vi venter?

20.12.2003 00:00

Lige som for små børn der venter på juleaften, kan ventetiden blive uudholdelig, og der er ingen tvivl om at alle i Brøndby IF holder vejret, og næsten ikke kan vente på den store kamp mod Barcelona den 26. februar.

Er du håndboldinteresseret er her et tilbud til slå ventetiden ihjel. Dansk håndbolds flagskib Slagelse FH har valgt at spille sine Champions League hjemmekampe i Brøndby-Hallen.

I samarbejde med Brøndby-Hallen og Slagelse FH har Brøndby IF derfor fået mulighed for at give håndboldinteresserede supportere og sæsonkortholdere et godt tilbud.

Til følgende kampe

  • Lørdag den 10. januar kl. 16.15
    Slagelse FH ? Hypo Nieder Österreich (Østrig)
  • Fredag den 16. januar kl. 20.00
    Slagelse FH ? Kometal DP Skopje (Makedonien)

kan medlemmer af Brøndby Support mod forevisning af gyldigt medlemsbevis købe billetter for kr. 75,00 pr. stk. (normalpris 125,00 + gebyr)

Sæsonkortholdere

Mod forevisning af gyldigt sæsonkort kan sæsonkortholdere købe billetter for kr. 75.00 pr. stk. (normalpris 125,00 + gebyr). Sæsonkortholdere vil endvidere, ved køb af billet, modtage en værdikupon gældende én øl eller én sodavand til brug på kampdagen.

Salgssted

Billetter til Champions League håndbold i Brøndby-Hallen, kan købes i BrøndbyShoppen fra den 22. december 2003. Husk Brøndby Support medlemskort eller sæsonkort.

Ekstra