Brøndby IF ønsker godt nytår

31.12.2003 00:00

Status er at vi er efterårsmestre, vi overvintrer i UEFA Cup'en og skal i februar møde Barcelona på Brøndby Stadion. Selv om sæsonens sidste kamp mod AaB endte med 1-1, kan de resultat ikke fjerne indtrykket af en fuldstændig suveræn halvsæson her i efteråret.

Efter 19 runder satte vi rekord med 45 point - som det første ligahold nogensinde - og i alt blev det altså til 46. Dermed skal vi 'blot' holde stilen, så ender det med 76 point - ligesom i supersæsonen 1997/1998, hvor vi vandt 'The Double'.

2003 blev året hvor Brøndby IF spillede sin Europa Cup-kamp nummer 100.

I 2003 blev det for alvor tydeligt at vi har indledt en af de mest spændende sportslige satsninger der er set i dansk fodbold siden vores egen oprustning i midten af 1980'erne. En satsning hvor talent opprioriteres frem for pålidelige udenlandske spillere. Et stilskift hvor teknisk boldbesiddende offensive kvaliteter skaber resultater.

Prisregn

I slutningen af året begyndte prisregnen over Brøndbyspillere og -trænere. Michael Laudrup blev udnævnt til Årets Træner i dansk fodbold. Viceanfører Morten Wieghorst tog både titlen som Årets Spiller og Årets Profil, midtbanekometen Thomas Kahlenberg blev for andet år i træk valgt som Årets Talent, og Karim Zaza fuldendte triumfen med sit tredje Gylde Bur.

Jo, det har i sandhed været et godt Brøndbyår.

Brøndby IF og SAKAMOTO ønsker dig et godt nytår

Ekstra på brondby.com