Brøndby IF atter med i ITU

13.12.2003 00:00

Fra den 1. januar 2004 indtræder Brøndby IF atter i ITU, der er et talentprogram i DBU-regi. Det er kendsgerningen efter man har fundet den nye fuldtidstræner, der får ansvaret for ITU-træningen, der som hovedpunkt har spillernes fodboldmæssige udvikling på programmet. Det bliver Peder Siggard, der har haft stor succes som træner for Brøndbys bedste damehold, der bliver den nye ITU-træner. Med sin sans for udvikling af spillere, sin indgangsvinkel og sit gode humør, er han ifølge Kim Vilfort oplagt til rollen som ITU træner.

- Vi er sikre på at Peder passer rigtig godt til rollen som ITU-træner, hvor der udover arbejdet på træningsbanen, også er en del analysearbejde, ligesom der også er noget administativt at se til. Han kender klubben godt, og jeg er sikker på han kan indgåi et velfungerende team med Tom Køhlert (træner for U-truppen), Carsten Dohm (ynglingetræner) og John Ranum (træner for juniorholdet), siger Kim Vilfort.

Planen er også at Peder Siggard skal koordinerespillernes skemaer med skole og arbejde, så der fx. også bliver plads til specieltræning for de unge talenter, der skal findes på juniorholdet, ynglingeholdet, U-truppen samt A-truppen. Derudover vil man benytte sig af lejligheden til at træne med talenterne de dage, hvor SAS Ligaholdet spiller på hjemmebane.

Passer perfekt til rollen

- Han har mange idéer, bl.a. har han snakket om at bruge video fra kampene, så han kan snakke med spillerne, og hele hans indgangsvinkel passer godt til hans rolle som ITU-træner. Jeg er sikker på at han passer helt perfekt til rollen, forklarer talentchef Kim Vilfort.

Talenterne til ITU-truppen skal findes i A- og U-truppen, ynglingeholdet og juniorholdet.