Billetsituationen

19.12.2003 00:00

Som du sikkert allerede ved, har interessen for at overvære UEFA Cup-braget mod FC Barcelona været aldeles overvældende. Fra det øjeblik billetterne blev sat til salg, blev både BrøndbyShoppen, BILLETnet og brondby.com oversvømmet med billetkøbere.

Dagbladet BT har de seneste par dage bragt historier omkring billetsalget. Senest er der fremført spekulationer omkring dobbeltbookning af billetter solgt via internettet.

Ingen dobbelbooking

Konkret skete der det at trafikken på brondby.coms online billetsalg på et tidspunkt var så voldsom at systemerne hos vores internet-billetpartner, CalWin, ikke kunne følge med. Det betød at række køb gik gennem systemet uden at der var billetter til rådighed.

Der er således ikke tale om at den samme plads blev booket flere gange, men at systemet ganske enkelt 'troede' at det havde rådighed over flere pladser end tilfældet var. Der skal ikke herske nogen tvivl om at vi og CalWin beklager at denne situation er opstået

Siden vik fik klarhed over situationen, har vi gjort alt hvad der stod i vores magt for at sikre køberne deres bestilte billetter. Opgaven er nu løst, og køberne får i dag besked fra BrøndbyShoppen om hvornår billetterne leveres.

Begrænsninger eller ej

Omkring muligheden for at indføre begrænsninger påa ntallet af billetter som hver enkelt kunde kunne købe, har debatten været temmelig omfattende. Der har ikke tidligere været problemer forbundet med fraværet af mængdebegræsning på billetsalg, hvorfor det heller ikke tidligere har været aktuelt at undersøge mulighederne for at indføre begrænsninger - heller ikke i forbindelse med Barcelona-kampen.

Vi har gennemgået salget i BrøndbyShoppen, på BILLETnet og brondby.com og har i den forbindelse registreret meget få store ordrer. De største ordrer BrøndbyShoppen ekspederede, var to ordrer på henholdsvis 90 og 85 billetter og herudover tre ordrer à 50 billetter. Sidstnævne gik til lokalafdelinger af Brøndby Support samt fanfraktioner der regelmæssigt køber ind samlet i forbindelse med store kampe.

Når forkøbsretten for sæsonkortholdere og aktionærklubmedlemmer er udløbet, og billetsalget derfor kan afsluttes, evaluerer vi naturligvis det samlede billetsalg, således vi kan sikre at vi giver vores fans de bedste muligheder for at sikre sig billetter til Brøndby IF's attraktive kampe.