Billetsalget lukket

15.12.2003 00:00

Interessen for at overvære Brøndby IF's hjemmekamp mod FC Barcelona i UEFA Cup'ens tredje runde er enorm. Således gik der ikke mange minutter før salget via BILLETnet og brondby.com måtte melde udsolgt. Også BrøndbyShoppen på Brøndby Stadion har dagen igennem været oversvømmet af Brøndbyfans der ville sikre sig billet til storkampen på Brøndby Stadion.

Af hensyn til forkøbsret du opnår som sæsonkortholder i Brøndby IF og som medlem af Brøndby IF's Aktionærklub, er billetsalget til kampen mod FC Barcelona nu midlertidigt lukket, hvilket både gælder BrøndbyShoppen, BILLETnet og brondby.com.

Ønsker du som sæsonkortholder eller medlem af Aktionærklubben at gøre brug af din forkøbsret, skal du købe din billet i BrøndbyShoppen senest den lørdag den 3. januar 2004 kl. 15:00.

Billetsalget åbnes igen i begyndelsen af januar 2004 hvor de billetter hvor forkøbsretten ikke er blevet udnyttet, sælges.

Det har jf. markedsføringslovens § 7 ikke været muligt at indføre mængdebegrænsning på det antal billetter hver kunde kunne købe. Brøndby IF skal derfor minde køberne af billetterne om at videresalg er forbudt og kan medføre politianmeldelse.

Ekstra på brondby.com