Billetinformation: Brøndby-Barcelona

12.12.2003 00:00

Billetsalget til UEFA Cup-kampen mod FC Barcelona på Brøndby Stadion torsdag den 26. februar 2004 åbner på mandag, den 15. december kl. 10:00. Kapaciteten til kampen er efter monteringen af sæder på Faxe og Steff Houlberg tribunernes nedre afsnit 26.000 tilskuere.

Forkøbsret

Som sæsonkortholder har du naturligvis forkøbsret til din plads på Brøndby Stadion. Ønsker du at gøre brug af denne ret, skal du købe din billet i BrøndbyShoppen senest den lørdag den 3. janauar kl. 2004. Børne-sæsonkortholdere på Codan Tribunen kan ligeledes inden den 3. januar købe deres plads til 250 kroner ekskl. gebyr.

Herudover er der kun salg af børnebilletter til Codan FamilieCenter (Blok 1 og 2 på Codan Tribunen). Disse billetter, som koster 250 kroner ekskl. gebyr, kan kun købes i BrøndbyShoppen. Efter den 3. januar bortfalder forkøbsretten for alle sæsonkorttyper.

Også medlemmer af Brøndby IF's Aktionærklub har forkøbsret til kampen. Denne ret skal ligeledes udnyttes inden den 3. januar.

Husk at medbringe dit sæson- eller aktionærklubmedlemskort ved billetkøb.

Priser mod FC Barcelona


Tribune
Faxe (nedre afsnit) 280
Steff Houlberg & Øvre Faxe 330
Codan & Dansk AvisTryk 390

Hver billet pålægges et gebyr på 15 kroner.

Det er som sædvanligt ikke muligt at reservere billetter til kampen - hverken via telefon, email eller på anden vis.

Se din placering på Brøndby Stadion her.

Du kan købe din billet her

Når billetsalget via BILLETnet og brondby.com er udsolgt, åbnes der indtil videre ikke nye sektioner for online salg.

Sæsonkort

Billetter til Barcelona - Brøndby

Vi har indledt en dialog med FC Barcelona med henblik på at sikre billetter til de mange Brøndbyfans der ønsker at overvære kampen på Camp Nou.

Ekstra på brondby.com