Årets sjoveste træningsbilleder

16.12.2003 00:00

Året 2003 er ved at gå på hæld, og spillerne nyder for tiden deres velfortjente juleferie, efter et fantastisk sportsligt år for Laudrups drenge. Også på træningsbanen har der mange gange været god grund til brede smil, for året har unægtelig budt på mange sjove episoder og oplevelser. brondby.com giver dig her et lille udpluk af årets sjoveste træningsbilleder.

Alle truppens spillere, og i særdeleshed Peter Foldgast, var fulde af humør og selvtillid, på en af forårets første varme dage.

Dan Anton Johansen røg i gulvet efter en udmattende cykeltur i styrkerummet, hvor Ruben Bagger viste sig at være i bedre form.

Cheftræner Michael Laudrup brækkede i foråret benet på den forsvarsløse plasticmand. Den gode Laudrup forsøgte dog selv at gøre skaden god igen.

Under en åben træning inde på Brøndby Stadion, troppede en naiv kvindelig reporter op, iklædt en konkurrents klubtrøje fra Østerbro, men såvel spillere som trænere nægtede at lade sig interviewe under de forhold. Derfor måtte reporteren låne en overtrækstrøje af spillertruppen, der morede sig højlydt over John Faxes koncentrationsbesvær.

Michael Laudrup og John Faxe har her store problemer med overtrækstrøjerne, der har viklet sig helt ind i målets ene hjul.

Jonas Kamper og er Ankergren poserer for kameraet, som en af holdkammeraterne tager sig af.

Spillerne har flere gange i år moret sig når de har spillet 'kant'. Her lader det til at Dan AntonJohansen og Peter Foldgast har oplevet noget morsomt.

Jonas Kamper demonstrerede i efteråret fine evner som russisk folkedanser.

På en af årets sidste træningsdage, viser er Ankergren og Dan Anton Johansen deres gode kammeratskab. Dan Anton Johansen morer sig gevaldigt over er Ankergrens nye 'kanin-ører', mens Ankergrens utålmodigt ventede på fotografen...