Ankergren har sokker på ønskelisten

10.12.2003 00:00

Umiddelbart inden spillerne sparkede til træningsboldene for sidste gang i år, løftede en håndfuld af dem sløret for hvad der står på deres personlige ønskeliste op mod julen. brondby.com fik sig en snak med spillerne, der også fortalte om nytårsforsætter og største ønsker for 2004. Den første i serien om julen 2004 med en spiller, er er Ankergren der bl.a. har et Danmarksmesterskab som største ønske for næste år.

3 spørgsmål til er Ankergren

Hvad ønsker du dig i julegave er?

- Jeg ønsker mig tøj, forskellige ting til voreslejligheden. Ja, og så ønsker jeg mig faktisk også boxershorts og sokker. Derudover ønsker jeg mig selvfølgelig også DVD'ere!

Hvad er dit nytårsforsæt for det nye år?

- Øh...den er svær...jeg skal nok være mere betænksom. Jeg vil gerne tænke lidt mere over tingene der sker omkring mig og i verden.

Hvad er dit største ønske for 2004?

- Det er helt klart at vi vinder Danmarksmesterskabet. Ja, og på det helt personlige plan håber jeg at jeg får et godt liv, slutter er Ankergren.

Køb julegave til Ankergren og dine nærmeste

Hvis du ønsker at købe en julegave til er Ankergren eller dine nærmeste, kan du tjekke webshoppen her på brondby.com, hvor du finder både sokker, Brøndbytøj og meget andet.

Du finder webshoppen her.

er Ankergren har bl.a. sokker og boxershorts på sin personlige juleønskeliste.