Ankergren forlænger kontrakten

18.12.2003 00:00

Trods spekulationer fra flere mediers side om et salg af er Ankergren, har den stærke målmand underskrevet en ny kontrakt med Brøndby IF. er Ankergren har sat sin signatur på en aftale der løber til udgangen af 2006. Med er Ankergren og Karim Zaza i stalden i de kommende år, vil trænerduo Michael Laudrup og John Faxe Jensen også for fremtiden have Danmarks bedste målmandsduo at vælge imellem.

er Ankergren kom til klubben fra Køge, hvor den tidligere U-21 landsholdsmålmand spillede i ungdomsårene. er Ankergren havde i et par år Mogens Krogh som sin lærermester, og efter Mogens Krogs pension for et år siden, var det er Ankergren der med meget stor succes overtog pladsen mellem stængerne.

er Ankergren har siden sommerpausen måtte overlade pladsen til Karim Zaza.

- Jeg er glad og tilfreds. Det er dejligt det er kommet på plads.Jeg ser en masse muligheder i Brøndby IF de kommende år, for vi går en spændende fremtid i møde. Jeg er rigtig glad for at være i klubben, der er en af Danmarks bedste. Jeg er jo stadig ung, og hvis man ser på Mogens Krogh der fortsatte til han var 39 år, har jeg mange år foran mig, siger en tilfreds er Ankergren.

Ikke hold i rygter

For et par dage siden hed det sig i medierne at er Ankergen skulle være på vej væk fra klubben, hvilket hovedpersonenselvikke kender noget til. TV2 var først med historien, der skulle vise sig at være usand.

- Jeg har godt hørt om det på rygteplan, men der har på intet tidspunkt været noget konkret i det. Jeg snakkede med TV2 der spurgte om jeg var på vej til Viborg, og selvom jeg flere gange sagde til dem at jeg overhovedet ikke var på vej til Viborg, bragte de alligevel historien, og siden har utallige journalister ringet til mig. Der har på intet tidspunkt været noget konkret i det, men historien sælger jo bedre hvis nu det var tilfældet, slutter er Ankergren.

er Ankergrens oprindelige kontrakt udløb i slutningen af 2004, men allerede nu er parterne blevet enige om en forlængelse af kontrakten.