3 år mere til Kim Daugaard

18.12.2003 00:00

Kim Daugaard har langt over 300 kampe på bagen for Brøndby IF, hvor han også for fremtiden vil være en markant skikkelse under træner Michael Laudrups ledelse. Kim Daugaard har nemlig sat sin signatur på en ny kontrakt der løber tre år med start fra sommeren 2004. I en lang årrække har Kim Daugaard sat sit helt personlige præg på Brøndbyholdet, hvor den teknisk stærke allround spiller har været en dominerende skikkelse, ligesom han har scoret flere vigtige mål.

Kim Daugaard scorede direkte på frispark i forrige sæsons afgørende kamp på Brøndby Stadion, hvor Lyngby blev besejret 2-0, og var dermed manden der sikrede klubben det 9. mesterskab i historien.

Kim Daugaard, der i november blev far til pige nr. 2, var da også i godt humør da kontrakten var i hus.

- Jeg er da glad og tilfreds. Det er rart det kom på plads inden jul, så det er da dejligt. Jeg ved ikke om det er min sidste kontrakt, for selvom jeg fylder 30 år til foråret, har jeg faktisk fået det meget bedre på det seneste. Det er som om min ben har er blevet bedre, efter jeg i foråret har haft en periode med en del skader. Her i efteråret er det gået rigtig godt for mig, og jeg ser da frem til nogle gode år i klubben, går en utrolig spændende fremtid i møde, forklarer Kim Daugaard.

Kim Daugaard kaster indkast på Arena AufSchalke, hvor Daugaard og co. leverede en fin indsats.

- Da Kims kontrakt stod til at udløbe til sommer, var han naturligvis den første vi ville forhandle på plads. Det har været et stort ønske fra trænernes side at kontrakten blev forlænget, og det er da rart det er faldet på plads, her op mod jul, forklarer Emil Bakkendorff, derhar travlt med at forlænge flere kontrakter.

Kim Daugaard er i denne sæson noteret for et enkelt mål, som han scorede på udebane i UEFA Cuppen, hvor Daugaard blev matchvinder mod Viktoria Zizkov i 1-0 sejren.