Succes for Maersk Air Brøndby Open

27.08.2003 00:00

Fredag morgen kl. 7 dukkede de 70 deltagere i SAKAMOTO's golfturnering, Maersk Air Brøndby IF Open, op på Brøndby Stadion. Da dobbeltdækkerbussen var blevet godt pakket med golfudstyr, blev der sat kurs mod Kvarnby Golfbane lige øst for Malmø.

Vejrudsigten havde lovet jævn hård vind med byger hele formiddagen, og det var derfor en hård omgang de 18 hold skulle ud i kampen om præmierne fra turneringens titelsponsor, Maersk Air.

Mogens Krogh klar på fjerde tee-sted

Kl. 9:30 gik starten, og de næste fem timer stodi golfspillets tegn. Der blev kæmpet både indviduelt og holdmæssigt, og for der over-all ikke lige havde den bedste dag, gemte chancen for gevinst sig måske i de indlagte konkurrencer - såsom længste drive og tættest på pinden på udvalgte huller.

Kvarnby Golfbane er en god kuperet parkbane som spillemæssigt ligger i den svære ende af skalaen

Da uret rundet kl. 14, begyndte de første hold at dukke op i klubhuset, og de første scores for dagen kunne noteres. Den efterfølgende frokostblev krydret med en Brøndbyquiz hvor holdene skulle besvare 18 Brøndbyrelaterede spørgsmål.

Måske var banen til tider lidt for udfordrende

Turneringen blev spillet med en A- og en B-række, og der var præmier til de tre bedst placerede hold i hver række. Dagens helt store præmietyv blev Ken Andersen som foruden at vinde A-rækken (en flyrejse for to personer til Lissabon fra Maersk Air) også tog præmien for længste drive på 5. hul (en læder-bag fra McGregor) og rundede af med at være tættest på pinden (et weekendophold fra Nordic Hotel Group).

Her gik det i hvert ikke helt efter planen

Vinder af B-rækken blev Lars Jensen med flotte 40 point, hvilket kastede en flyrejse til London for to personer af sig.

Stor koncentration for at sikre sig en plads blandt vinderne

På trods af vejret var Maersk Air Brøndby IF Open en ubetinget succes, hvilket lover godt for fremtidige udgaver af turneringen.

Hvor h...... er den f......... bold!

Fra fodboldikon til golfstjerne?

Hmm... rækker det mon til en vinderplacering?

Ekstra på brondby.com

De gjorde Maersk Air Brøndby IF Open mulig

  • Maersk Air
  • American Crew
  • Faxe / Bryggerigruppen
  • Adidas
  • BrøndbyShoppen
  • LS Sport
  • SuperGolf
  • Nordic Hotel Group
  • Borg & Bigum