Laudrup: Vi er kommet godt i gang!

13.08.2003 00:00

- Det er en utrolig vigtig kamp i morgen. Vi er kommet godt i gang i den hjemlige turnering, nu gælder det altså Europa. Vi skal møde et hold fra Hviderusland som absolut ikke er noget dårligt hold, men vi mener helt sikkert at vi, efter vi har set dem spille, bør slå dem over to kampe.

- Vi skal også videre herfra. Vi skal videre fordi vores hold, som har gjort det fantastisk godt, i hvert fald i den hjemlige turnering, også nu skal til at stå sin prøve rent internationalt set, sagde Michael Laudrup i dag under dagens pressemøde i Vilfort Loungen, forud for UEFA Cup kvalifikations-kampen mod Dinamo Minsk i morgen på Brøndby Stadion.

Kampen bliver den 95. i europæisk sammenhæng og holdets udvikling gennem det seneste år lover godt for fremtiden. Cheftræneren så også frem mod kampen mod Minsk.

- Vi i truppen er også meget spændte på hvor langt vi i og for sig er nået. Derfor kan man godt kalde det en vigtig test. Ikke bare i morgen men i kvalifikationsrunden. Vi ser meget frem til kampen i morgen.

Tiltro til truppen

På trods af at Ruben Bagger, Peter Foldgast og Mattias Jonson alle er tvivlsomme til kampen i morgen, var cheftræneren ikke i tvivl om at truppen er godt rustet før kampen.

Vi spillere og trænere i truppen mener selv vi har en god og bred trup og det får vi så at se i morgen. Vi tror på vi har bredden og det skal vi bevise i morgen. Vi ved ikke hvor mange der kommer i morgen, men vi ved at dem der kommer støtter os 100 % som de plejer.

Store ambitioner

Først skal hviderussiske Dinamo Minsk elimineres, men Laudrup var optimistisk på holdets vegne.

- Ambitionen er helt klart at komme videre fra den her runde, men derefter er det svært at sige. Vi kender ikke lodtrækningen endnu og hvis vi render ind i et italiensk, spansk eller engelsk hold på et tidligt tidspunkt, kan man ikke ligefrem tillade sig at kalde sig for favoritter, men vi tror helt klart på at vi kan gøre det godt. Det handler i høj grad og lodtrækningen, hvilket man også kan se på lodtrækningerne for alle danske hold, sluttede Laudrup.

Ekstra på brondby.com