Laudrup: Irriterende fornemmelse

23.08.2003 00:00

På trods af dagens nederlag til F.C.København var det en smilende og imødekommende cheftræner brondby.com efter kampen fik i tale. Efter sine mange år i international fodbold har Laudrup erfaret, at fodbold af og til ikke er retfærdigt. Laudrup havde følgende at sige efter kampen.

- Det er en irriterende fornemmelse her efter kampen. Vi taber efter en tilfældighed i en megetlige kamp, hvor vi efter en svag start kommer rigtig godt med i kampen. Vi spiller os frem til en del chancer, hvor vi lige mangler det sidste. Deres mål kommer efter en situation hvor Per Nielsen laver en dårlig tæmning. I 19 ud af 20 tilfælde tager han jo bolden ned og spiller den sikkert videre, men sådan skulle det ikke gå i dag, forklarer Laudrup.

Det forrige indbyrdes opgør lå fortsat i erindringen for Laudrup, der så mange ligheder i de to kampe.

- De to kampe ligner lidt hinanden. Vi ved efterhånden allesammen at sådanne kampe sjældent er velspillede, og kampen i dag blev ligesom sidst afgjort efter en tilfældighed. Det er anden gang i træk vi taber 1-0 og det må vi tage til efterretning. Jeg synes ikke det er fortjent de vinder, men vi kan jo håbe på at vi får marginalerne på vores side til november, forklarer Michael Laudrup med henvisning til det næste indbyrdes opgør.

Morten Wieghorst blev i anden halvleg snydt for et straffespark.