Laudrup: De scorer ikke 4 mod os

15.08.2003 00:00

Brøndby IF har fået en fornem start på sæsonen. I fire kampe er det blevet til fire sejre, og hvad der måske er endnu mere imponerende; der er ikke et eneste hold, der har formået at score mod Laudrups drenge. Heller ikke aftenens modstander fra Hviderusland kunne ændre på dét faktum, og det er naturligvis noget, der fornøjer en cheftræner.

- Først og fremmest synes jeg det var en flot indsats af hele holdet. I første halvleg spiller vi vel det bedste vi har gjort i denne sæson, og selvom vi spiller mod en god modstander formår vi endnu en gang at holde nullet.

- Der er i det hele taget meget at glæder sig over, ud over naturligvis det gode resultat. Vi får spillet bolden hurtigt frem, og kombinerer i perioder rigtig godt. Med Andreas? måde at føre bolden, og sig selv, frem ad banen har vi fået flere strenge at spille på, og jeg er glad for at se at vi spillemæssigt fortsat udvikler os i positiv retning, konstaterer Laudrup og tilføjer:

- Og så synes jeg det er dejligt at få Ruben tilbage, endda med et fantastisk mål!

Dejligt mål

Bagger selv erét stort smil.

- Det var dejligt at komme tilbage, og selvfølgelig er det rart at score. Jeg synes i det hele taget at holdet gør det rigtig godt mod en modstander, der absolut ikke var let at spille mod. Det var en meget disciplineret indsats over hele linien, og vi formår heldigvis at holde dem på ganske få chancer.

Én af hovedårsagerne til den flotte start på efteråret i de bageste rækker er Per Nielsen. Meget illustrativt for endnu en jætte-indsats fortæller forsvarsgeneralen om sit indtryk af kampen, med en itureven trøje hængende uden på shortsene.

- Vi er først og fremmest effektive i dag. Der er mange ting at glæde sig over, men vi scorer på de chancer vi skal score på og vi holder nullet igen. I pausen er vi godt tilfredse med de 2-0, og uden at gå længere tilbage på banen holder vi lidt mere på bolden i anden halvleg. Der er himmelvid forskel på en 2-0 sejr og så 2-1, så vi risikerer ikke så meget i anden halvleg, konstaterer den lange anfører.

- Vi fandt det gode spil frem igen, men der er 90 minutter endnu. Jeg har prøvet lidt af hvert, og vil ikke stå og love at vi er videre, men den skal køres hjem, understreger han.

Zazas skulder

Hvorvidt returkampen bliver med Karim Zaza på mål er endnu usikkert. Selv fortæller målmanden:

- Jeg har vist fået en blødning i skulderen, men jeg håber det bare er slaget. Hvorvidt jeg spiller søndag kan jeg ikke sige endnu, men lad os se i morgen. Jeg regner med, og håber på at det fortager sig, men det er svært at sige lige nu. Jeg skulle dog gerne være klar til returopgøret, smiler Zaza træt.

Skal videre

At udekampen ikke bliver en ren walk-over er der vist ingen tvivl om, men med 3-0 i ryggen er der ingen tvivl hos anfører Per Nielsen.

- Vi skal videre, og det kommer vi også!

Det er under alle omstændighedersvært at se hvordan Dinamo Minsk skal holde Laudrups drenge fra at score, og som Laudrup udtrykker det:

- Det er svært at se hvem der skal kunne score 4 mål mod os, som det ser ud lige i øjeblikket!

Det ligner en kvalifikation til første runde. Returopgøret spilles d. 28. august i Minsk.