Køb din billet nu

21.08.2003 00:00

Selv om der ikke i samme grad som da Brøndby IF og F.C. København senest mødte hinanden på Brøndby Stadion, er risiko for udsolgt, er det en god idé allerede nu at sikre sig en billet til opgøret.

Antallet af solgte billetter har krydset de 20.000 og bevæger sig hastigt mod de 22.000. Især siddepladserne på Codan Tribunen er eftertragtede, og her er der kun en brøkdel af kapaciteten tilbage på både øvre og nedre afsnit.

- Det er måske meget godt at vi skal møde FCK, for Michael behøver ikke at tænke på at sætte os op til det opgør!, fortæller anfører og forsvarsdirigent Per Nielsen i sin klumme forud for lørdagens kamp.

Og den stemning som hersker på tribunerne til topbrag som disse, vil helt sikkert tilføre spillerne det ekstra der kræves for sikre sig revanche for det seneste opgør som reelt sendte Danmarksmesterskabet ét år i eksil på Østerbro.

Senest de to hold stødte sammen - i det såkaldte guldbrag på Brøndby Stadion - var der med 31.508 tilskuere på lægterne totalt udsolgt på den blå-gule hjemmebane

Køb din billet her

Sæsonkort

Du kan stadig nå at sikre diget sæsonkort til Brøndby Stadion og dermed adgang til lørdagens topbrag mod F.C. København. Køber du dit sæsonkort i BrøndbyShoppen inden kampen, får du udleveret en billet til opgøret. Vi sender så sæsonkortet til dig når det er produceret.

  • Læs mere om sæsonkort her.