Kahlenberg: Det måtte jo komme

17.08.2003 00:00

Det måtte jo komme. Sæsonens første point-tab blev her til eftermiddag en realitet, da Laudrups drenge, noget unødvendigt, lukkede Viborg ind i kampen efter en ellers forrygende halvleg af udeholdet. Sjældent har man oplevet et dansk hold være så dominerende på udebane som tilfældet var i første halvleg, men de to mål holdet fik scoret, skulle vise sig ikke at være nok.

Flot fodbold

- Jeg vil ikke pille ved resultatet. Første halvleg er klart vores, men så forærer vi dem et mål i overtiden. Det var lidt dumt, og man kan måske sige, at vi ikke behøvede at tage alle mand med frem til et hjørnespark på det tidspunkt, konstaterer en småskuffet Michael Laudrup.

- Jeg synes vi spiller rigtig godt de første 45 minutter, hvorefter Viborg naturligt får en masse gejst af det mål de scorer. Fodbold spilles mellem ørerne, smiler cheftæneren.

Laudrup ville godt have haft 3 points, men kreditten på point-kontoen betyder, at uafgjort ikke er nogen katastrofe.

- De første 20 minutter af anden er deres, og herefter bølger det noget frem og tilbage med chancer i begge ender. Viborg er et OK hold, men vi burde have lukket kampen i første halvleg.

Kalle i centrum

Med 3-4 gode afslutninger, heriblandt et brag på den ene opstander i slutminutterne, var Thomas Kahlenberg en dominerende spiller. Han fik også en anden, og mindre interessant, hovedrolle, da dommeren af uransagelige årsager gav ham sit andet gule kort efter hans tredje frispark i kampen.

- Det er jo håbløst, fortæller en tydeligt skuffet Kahlenberg. Ved det første kort bliver jeg helt klart ramt. At jeg så måske falder let er en anden sag, men gult kort? Og anden gang er det jo helt hen i vejret. Der er ikke skyggen af frispark, og så hiver han Gud hjælpe mig et gult kort op af lommen. Jeg laver vel i alt 3-4 små frispark i kampen, og så sker det her. Det er horribelt det han laver, konstaterer midtbanekometen hovedrystende.

Om selve kampen havde Kalle også kun et skulder-træk til overs.

- Vi spiller en god første halvleg, hvor alle hjælper hinanden, og hele tiden tilbyder sig. Så får de et dumt kontra-mål, og i resten af kampen får vi ikke lige så godt fat som i første halvleg. Det er et irriterende point-tab, og selvfølgelig er vi skuffede. Men hvad faen?. Det skulle jo ske på et tidspunkt og vi ligger jo stadig nummer et, slutter Kahlenberg af.

Brøndby IF, stadig ubesejret og altså stadig på førstepladsen, og tager på lørdag mod SAS Ligaens nummer fem, når FC København kommer på besøg Brøndby Stadion.

Ekstra på brondby.com

  • Hør interviewet med Thomas Kahlenberg her.