Få en unik fodboldoplevelse

19.08.2003 00:00

Oplev braget af et hovedstadsopgør når Brøndby IF tager imod F.C. København på Brøndby Stadion den 23. august 2003 og invitér syv venner med til indledende spisning på restaurant Sportive. Før kampen giver Mogens Krogh taktikoplæg, og du får udleveret hans til lejligheden signerede personlige spillertrøje.

Alt hvad du skal gøre, er at byde på arrangementet og målmandstrøjen på internet-auktionssitet Lauritz.com der som led i optagelserne til programmet Supersælgerne på TvDanmark har købt denne denne samlede fodboldoplevelse af værten Lisbeth Janniche, der denne gang er udfordret til at vise sine egne evner som Supersælger. De indtjente penge fra den vindende 'Supersælger' doneres ubeskåret til velgørendeformål for børnefter vinderens valg.

Velgørende formål

Auktionen holdes til fordel for Friluftsskolen der er en specialklasserække på Skolen ved Sundet for elever med bevægehandicap. Her tilbydes eleverne skolegang i hele undervisningsforløbet fra 1. til 10. klasse. I klasserne er der max. seks elever der tilbydes behandling af fysio- og ergoterapeuter samt undervisning af talepædagog.

Ekstra på brondby.com

  • Byd på arrangementet/målmandstrøjen her.
  • Besøg Friluftsskolens website her.