Dagens træning: Var det i dag?

07.08.2003 00:00

Efter en let omgang træning, hvor det hovedsageligt var pasningsspillet der var i fokus, formåede dagens udsendte det som de fleste modspillere i SAS Ligaen har store problemer med: at fange Auri på det forkerte ben. Efter en mindre journalistisk research afslørede et lille kig i historiebøgerne, at Auri scorede sit første mål i Brøndbytrøjen for nøjagtig et år siden, da albanske Dinamo Tirana blev besejret 4-0 på udebane.

- Hvad der skete for et år siden. Bum bum...det ved jeg ikke. Lad mig lige tænke, lød det direkte anspurgt fra Auri da han forsøge at tænke tilbage i tiden.

Auri var for en stund konfus efter dagens træning.

- Kan det have været...øh... nej. Hvornår var det lige vi vandt mesterskabet, øh..., nu tror jeg at jeg ved det. Var det der hvor jeg scorede mit første mål for klubben? På straffespark?, hvilket var ganske korrekt.

- Ja det var fint nok. Jeg har endnu ikke scoret et 'rigtig' mål endnu, men det er jeg helt sikker på nok skal komme. Indtil videre har jeg scoret to på straffe, men bare vent og se. En eller anden dag kommer bolden hoppende, så jeg kan banke den ind i kassen, lød det storgrinende fraAuri.

Heller ikke mod AGF har Auri scoret.

Ja, på trods af at Auri hører til i den 'gamle' ende af spillertruppen svigtede hukommelsen altså ikke denne gang, selvom han var lang tid om at komme ud af starthullerne. Måske nogle af fagterne med benene og bolden hjalp lidt på hukommelsen...

I morgen er træningen rykket til kl. 11.

Auri er meget populær blandt tilhængerne. Her har en masse børn omringet den stabile venstreback.

Ekstra på brondby.com: