Dagens træning: Smil og store smerter

04.08.2003 00:00

Med to sejre i bagagen var det egentlig ganske forståeligt at gårsdagens aktører fra SAS Liga-kampen mod Frem, blot var på træningsbanen i 20 minutter, inden de begav sig ud på en afstressende løbetur på hele idrætsanlægget. Ca. 20 minutter senere var de atter på bane 3, hvor truppens resterende spillere, suppleret med Dennis Flinta og Hans Mathiesen fra U-truppen samt de to trænere, spillede til to mål på lille bane.

Mens intensiteten var høj blandt reserverne, måtte cheftræneren på et tidspunkt bide i græsset efter en uheldig episode. Et Karsten Johansen drøn på mål havde anden retning end oprindeligt sigtet, og bolden strøg igennem luften i omkring en meters penges højde med retning mod den gode Laudrup, der efterfølgende sank til jorden efterfulgt af et højlydt skrig, der mindede dagens udsendte om de 'gamle' teenagedage, hvor stemmen af og til slog over i sopran...

Mens chefen brugte det efterfølgende minut på at ændre ansigtskulør fra modnet tomat til solbrun dansker, var spillerne, der så til fra sidelinien, fuldstændig flade af grin over det uheld de fleste mænd har prøvet, men som de færreste finder sjovt. Senere vendte chefen dog tilbage til kampen med flere belærende finter og finesser.

Efter uheldet var chefen tilbage på træningsbanen.

Ruben Bagger og Kim Daugaard trænede en smule på banen, inden de hoppede i løbeskoene.