Dagens træning: Sejrede over Faxe

18.08.2003 00:00

Under formiddagens lette træning fik Peter Foldgast dog sved på panden. Efter en kort løbetur og lidt kantspil, var Foldgast sammen med John Faxe på en opsat fodtennisbane. Ikke alene skulle Foldgast testes i fysik og teknik, til slut spillede Faxe og Foldgast også kamp mod hinanden.

Koncentrationen var stor fra begge duellanters side, men efter en lige og jævnbyrdig kamp, var det Peter Foldgast der rundede de 15 pointførst. Med armene hævet i vejret kunne Foldgast nyde sejrens sødme, mens John Faxe var nede og kysse græsset via armbøjninger.

Zaza: Håber jeg bliver klar

Karim Zaza deltog ikke meget i dagens træning pga. sin skadede skulder, men alligevel var målmanden dog optimistisk med henblik på lørdagens kamp i SAS Ligaen.

- Jeg ved ikke om jeg bliver klar, det er alt for tidlig at sige allerede nu. Jeg håber dog helt klart på at jeg bliver klar til lørdag, men igen er det for tidligt at sige, forklarede Zaza.

Udover Karim Zaza var det kun langtidsskadede Ronnie Bendtsen, Per Nielsen og Auri der var i styrkerummet. Per Nielsen har meldt afbud til A-landsholdet pga. en irriteret lyske, mens Auri efter alt at dømme bliver helt klar til lørdagens kamp efter søndagens ufrivillige fridag.

En tilfreds Peter Foldgast nød sejren over Faxe.

Kahlenberg i fin balance.