Tommy: Jeg bliver klar til søndag

25.04.2003 00:00

En af fodboldens helt store samtaleemner Thomas Kahlenberg måtte for en sjælden gangs skyld, se til fra tribunen da AaB blev sendt hjem med et 1-0 nederlag i bagagen. Den nyudtagne A-landsholdsspiller fik ved tirsdagens træning et skrub over den ene ankel, men vurderer selv at skaden hverken forhindrer deltagelse i søndagens SAS Ligakamp mod FC Midtjylland eller landsholdssamlingen i næste uge.

- I tirsdags røg jeg lidt uheldigt ned i en tackling. Ankelen var rimelig hævet efterfølgende og jeg deltog ikke så meget i træningen i onsdags. Min fod har fået en del ro og noget behandling, men jeg regner stærkt med at jeg kan spille på søndag. Jeg valgte i samråd med fysioterapeuten og trænerne at stå over i går for ikke at forværre skadens omfang, siger Kahlenberg.

Det unge midtbanetalent kunne fra tribunen se til mens holdkammeraterne endnu engang fortsatte den fine form. Selvom det ikke blev til spilletid, var Kahlenberg godt tilfreds med spillet og resultatet.

- Jeg synes at vi i perioder formår at spille bolden godt rundt. AaB spiller meget defensivt men alligevel kom vi frem til nogle gode chancer. Nu gælder det bare om at samle kræfter til den vigtige kamp mod FC Midtjylland på søndag, slutter Thomas Kahlenberg.