Tommy: Det gik ikke så godt!

15.04.2003 00:00

Knap var han trådt ind af døren til omklædningsrummet før han måtte krybe til bekendelse. Thomas Kahlenbergs spilleforslag til weekenden gik fuldstændig i vasken og der var hverken gevinst på Matchen, Den Lange eller Måljagten. Både Mads Junker og Mads Jørgensen var også hurtige til at hovere overfor den unge midtbanespiller.

- Han gætter sgu da aldrig rigtig. Han spiller så dårlig. Han har ikke samme klasse som os, udbrød Mads Junker.

Hovedpersonen selv var også skuffet over weekendens præstation, men nogen egentlig forklaring kunne han ikke finde.

- Jeg ved ikke lige hvad der gik galt. Det var vel bare en off-day som man siger. Jeg var i hvert fald uskarp. Godt nok var jeg lige ved på Måljagten, men jeg håber jeg snart får chancen til at tage revencere min pinlige præstation. Det er slet ikke godt nok!, sukker Thomas Kahlenberg.

Sådan gik det

På Matchen havde Kahlenberg spillet OB - Brøndby med ciffertips 1-2. Som Første Målscorer var valget faldet på Mattias Jonson, men som bekendt endte kampen 1-1 med Peter Foldgast som Første Målscorer. På spillet Halvleg/Fuldtid troede Tommy på X/2 (2/X).

På den Lange blev der spillet på to doubler. Hverken den sikre eller chancen gik hjem.

På Måljagten manglede han, som tilfældet også var med Mads Junker forrige gang, kun et mål for at have gættet rigtig. Selvom det skulle være blevet til gevinst var der meget lave odds for en korrekt tippet Måljagt kupon.

Endnu engang viste en af aktørerne i BrøndbyTips at budene på Matchen har været usædvanlig ringe. Kun på den Lange har spillerne haft nogenlunde succes, men altså ikke for Thomas Kahlenberg der indtil videre har været dårligste tipper. Se de uheldige spilleforslag her.