Stadig ubesejret

12.04.2003 00:00

14.005 tilskuere kunne lørdag eftermiddag opleve de to mest formstærke hold i SAS Ligaen støde sammen på Odense Stadion. De blev vidner til en intens kamp med masse af tætte nærkampe.

Slagetkom til at stå på midtbanen hvor de to mandskaber kæmpede en brav kamp om overtaget. OB er kendt for at komme hurtigt ud af starthullerne, hvilket også var tilfældet i dag dog uden den store effektivitet. Vi skulle helt frem til det 25. min. før OB's aggresivitet skulle give en reel chance til det fynske hold.

På et indlæg headede Søren Berg tæt forbi Brøndby IF's opstander. I denne periode bølgede kampen frem og tilbage, men i det 32. min. kom forløsningen så for de mange medrejsende og engagerede Brøndbytilhængere. Der skulle ikke mere end et hurtigt frispark, 2 stationer og så kunne Peter Foldgast heade bolden i mål. I øvrigt den 38. ligakamp med Brøndby-scoring.

1. halvleg blev i korte træk en kamp om midtbanen, hvor de to hold ikke formåede at få fuld nytte ud af de ellers meget stærke fløje der er på begge hold.

2. halvleg startede med bedre spil og også mere drama. I det 52. min tester OB for alvor Ankergren i Brøndby IF's mål, der må ud i fuld længde for at forhindre en reducering. Generelt kom OB bedst fra start og formåede at lægge et moderatpres på Brøndby IF's forsvar. Det blev da også Brøndby IF's målmand der skulle komme i fokus ikke længe efter.

Efter en kamp i feltet med OB's Steffen Højer dømte kampens dommer, Johnny Røn, frispark til Brøndby IF for farligt spil, hvilket resulterede i en ren lavine af kasteskyts mod Ankergren. Efter 5 min. oprydning kunne kampen genoptages og ikke længe efter kom så reduceringen ved selvsamme Steffen Højer.

I det 64. min skiftede Brøndby IF en træt Foldgast ud til fordel for den gamle OB-angriber ar Dalgas. Udskiftningen gav lidt mere uro i OB's bageste rækker, men Brøndby IF formåede ikke at score de chancer der opstod.

Alt i alt en god kamp af Brøndby IF, efter to hårde kampe tidligere på ugen. Specielt i 2. halvleg viste Brøndby IF noget af det spil der har kendetegnet holdet her i foråret. Under alle omstændigheder er uafgjort er godt resultat, ud fra spil og chancer er der heller ingen af holdene der kan være utilfredse.

Kampforløb: OB - Brøndby IF