Optakt: Kahlenberg mulig debutant

30.04.2003 00:00

Forud for aftenens kamp spekuleres der fra flere sider i den danske startopstilling i venskabskampen mod Ukraine i Parken. Vanen tro bliver startopstillingen efter alt at dømme først offentliggjort få timer før kick off, men for de tre Brøndby-spillere der figurerer i truppen, er det mest sandsynligt at midtbanegeneral Morten Wieghorst er at finde bl.a. de startende danskere. På trods af et super-stabilt forår ligner det en plads på bænken for anfører Per Nielsen.

At være (A-landsholdsspiller) eller ikke at være...

Unge Thomas Kahlenberg der er med A-landsholdet for første gang, står foran en mulig landsholdsdebut i Parken. Det forventes at han starter ude, men hvis træner Morten Olsen skal følge sin nuværende ungdoms-linie, bliver 20-årige Thomas Kahlenberg den næste danske landsholdsspiller i Brøndby-regi. Kahlenberg der senest scorede i 3-1 sejren over FC Midtjylland, kan sammen med færøske Jói Rói Jacobsen se frem til snarest at komme på den imponerende lange landsholdsliste ude foran Brøndby Stadion. Jón Rói Jacobsen er netop kommet hjem efter at have spillet sin første landskamp mens arbejdsgiveren har heddet Brøndby I.F.

Nu da Thomas Kahlenberg formentlig opfylder manges profeti om en fremtidig landsholdskarriere for midtbanekometen, er tiden kommet til at spekulere i den næste spiller der får chancen. Her kan bl.a. nævnes Allan Olesen og Jonas Kamper der begge har spillet flot i foråret. Hvor længe der går og hvem det bliver vil tiden kun vise.