Mesterbold i Parken

06.04.2003 00:00

Brøndby IF fortsætter som ubesejret i foråret efter en flot indsats på udebane mod rækkens nuværende nummer 1. Kampen endte uden vinder, og det kan hjemmeholdet være ganske tilfreds med, det var nemlig Michael Laudrups tropper, der dominerede det meste af kampen.

Der var godt nok lagt op til fest da publikum helt op til kick-off blev blæst igennem med FCK-muzak fra højttalerne, men hjemmeholdet levede langt fra op til underholdningskonceptet.

Fra første fløjt satte Brøndby IF sig på spillet, og inden for det første kvarter havde Brøndby IF ikke færre end 6 mere eller mindre gode afslutninger, der resulterede i hjørnespark. Trods det spillemæssige overtag blev det dog aldrig rigtigt farligt, men ganske overraskende var det dog at overvære en kamp i Parken, hvor hjemmeholdet faktisk virkede tilfredse med at sparke lange bolde op mod udeholdets forsvar. Man skulle faktisk mere end en halv time ind i kampen før FCK formåede at fastholde et længerevarende angreb og også i deres ende manglede skarpheden.

Indtil da havde der stort set stået Brøndby IF på det hele.

Mere flot fodbold

Igen udeblev resultatet af højttalernes buldren, for fra starten af anden halvleg satte Laudrups tropper sig faktisk endnu mere på kampen. Bolden blev flyttet godt rundt og specielt Jonas Kamper på højrekanten formåede mange gange at sætte sin direkte modstander af. I lange perioder spillede Brøndby IF flot fodbold, men udover Mattias Jonsons brag på underkanten af overliggeren blev det aldrig for alvor farligt.

Der var hele tiden uro i F.C. Københavns bageste geledder, og i det 77. minut faldt den første scoring. Morten Wieghorst nåede højest til et indlæg, og kunne flot heade bolden ind til en absolut fortjent føring.

Kampen skulle i realiteten blot køres hjem herfra, men tro mod konceptet fortsatte Laudrups tropper med at angribe, hvilket desværre resulterede i en tilfældig chance til hjemmeholdet. Et lille puf og en dommerfløjt senere havde F.C. København udlignet.

Resten af kampen forløb uden de store chancer, og efter en kamp hvor Brøndby IF stod for langt det meste fodboldspil var det et lidt ærgerligt point-tab. Dermed er Brøndby IF stadig ubesejret i foråret, mens rækkens nummer 1 har sin første sejr til gode.

Kampforløbet: F.C. København - Brøndby IF