Laudrup: Bestået!

06.04.2003 00:00

Det var tydeligt, at det var med noget blandede følelser Brøndby IF?s spillere og trænere tog mod den ventende presse efter kampen. Før kampen var de fleste nok rimeligt tilfredse med en uafgjort, men efter indsatsen var det alligevel ikke helt nok for drengene.

er Ankergren:

- Det er klart man er skuffet lige nu. Vi spillede en god kamp synes jeg, og så får de et mål på straffe efter en tilfældig chance. Lige nu er vi en smule skuffede, men når vi får sovet på det er det jo et ok resultat. 7 points for 3 kampe er egentlig godt nok, og vi har endnu ikke tabt.

Per Nielsen:

- Jeg havde en masse dueller med Peter Møller, og egentlig synes jeg det var ret fair i dag. Jeg var henne og tale lidt med dommeren omkring de høje albuer, og han var godt opmærksom kampen igennem synes jeg.

- Jeg så ikke rigtigt straffesparkssituationen, men vi burde nok havde sparket væk inden. Vi ved at specielt Møller er god til at læne sig bagud i de dueller, så vi ville helst holde dem uden for feltet. Det lykkedes desværre ikke til sidst. Men alt i alt synes jeg vi leverede en god indsats.

Mattias Jonson:

- Selvfølgelig ægrer det mig at jeg ikke scorede. Jeg rammer bolden rigtig godt, men målmanden får desværre snittet den op på overliggeren. Vi burde have vundet, men på den anden side er det fint at F.C. København stadig har presset på deres skuldre.

Michael Laudrup:

- Jeg synes vi leverede en flot indsats i dag. Spillemæssigt kører det i det meste af kampen godt, og langt bedre end for førerholdet. Vi får også scoret, men så får de et straffespark som jeg ikke rigtig kan sige noget til for vi havde ingen monitor denne gang.

- Vi kan jo ikke styre hele kampen hele tiden, og når F.C. København så spiller med lange afleveringer er det ofte lidt tilfældigt hvad der sker i feltet.

- Mesterskabet afgøres ikke før en gang i juni, nu koncentrerer vi os om vore kampe og så ser vi. Som jeg ser er det ikke os der kan vinde mesterskabet, det er FCK der kan tabe det. Men som sagt fokuserer vi hele tiden på næste kamp, og allerede på onsdag er der jo et nyt brag mod F.C. København.

- Jeg har kun ros til mit hold i dag. Vi har vist stabilitet i spillet og jeg synes faktisk ikke man kan tale om et gennembrud. Det vi ser nu er det vi har arbejdet hen imod hele tiden, og der er altid ting der kan rettes og gøres bedre. Det vigtigste er, at vi forbedrer os hele tiden, og fremgangen fornemmer jeg stort set fra uge til uge.

- Man kan måske kalde det en test for de yngre, og i så fald synes jeg helt klart at alle bestod i dag!