Køhlert: Unge talenter gør det godt

22.04.2003 00:00

Efter fire nederlag i træk blev det på påskens sidste dag i går, til en komfortabel 3-0 sejr til U-trup talenterne i Danmarksserien. Sejren kom i hus på scoringer af er Lorentzen, Niki Zimling og Ronnie Bendtsen på en velbesøgt bane 2 foran Brøndby Stadion. For cheftræner Tom Køhlert var der stor tilfredshed dagen derpå og han kigger her tilbage på nogle begivenhedsrige uger.

- Det var flot i går, men det synes jeg nu også nogle af de andre kampe i foråret har været. Mod Farum spillede vi en rigtig god kamp hvor vi snild kunne være rendt med alle tre point. Det samme har også gjort sig gældende før, hvor vi altså bliver straffet pga. vores manglende rutine. Man skal lige huske på at vi har en gennemsnitsalder omkring de 18 år og det er altså sin sag at spille mod rutinerede spillere i slutningen af 20´erne.

Tom Køhlert har her i forårssæsonen måtte hive nogle kaniner op af hatten, da holdet inden for ganske kort tid mistede nogle vigtige stamspillere.

- På stort set ingen tid mistede vi Rafal Niznik og Søren Larsen der blev lejet ud til Frem. Nogle er rykket op i A-truppen, mens Fatih Kirik ikke længere er i klubben. Oven i det har vi været plaget af nogle dumme længerevarende skader. Nogle af vores unge spillere har også været med ungdomslandsholdene, hvor de har spillet tre eller fire kampe inden for ganske kort tid. Det er de vilkår vi træner under og hele idéen er jo at vi skal modne de unge spillere, så de bliver klar til at rykke op i A-truppen. Jeg synes allerede at der er 5-6 spillere som individuelt kunne begå sig i A-truppen og jeg må sige, at jeg er imponeret af drengenes indstilling.

Efter et forrygende efterår hvor de unge talenter var med i topstriden har forårets lidt skæve start, resulteret i et mindre dyk nedad i tabellen, men efter gårdsdagens sejr ser Køhlert optimistisk på de kommende kampe.

- Spillerne er meget urutinerede. Det er jo helt naturligt når man tænker på hvor unge de er. Vores personlige fejl bliver straffet lynhurtigt, men det modner alt sammen. Hvis man ser vores seneste kamp mod Værløse i torsdags, er der nogle spillere der fortsat imponerer mig i stor stil. Specielt Daniel Agger spiller stærk og han kan udvikler sig utrolig meget for tiden. Kampen mod Værløse var i øvrigt fuldstændig grotesk. Det var en vanvittig kamp og selvom vi taber 5-3, dominerer vi stort set hele kampen. Nogle individuelle fejl koster desværre sejren, men vi skal bare op på hesten igen. Heldigvis lærer man jo af sine fejl, slutter Tom Køhlert der altså ser mange positive elementer i forårets første kampe.