Ingen revanche til DS

09.04.2003 00:00

Danmarksserie-holdet skulle tirsdag forsøge at revanchere sig for lørdagens kamp, og det skulle helst gå ud over Farums Superligareserver. Kampen blev spillet på en korthåret og noget hård bane, og det kan have været en medvirkende årsag til, at det flotte fodboldspil aldrig dukkede op. Det blev en rodet kamp med masser af tekniske fejl, fattig på store målchancer.

Lige før pausen lykkes det dog Brøndby IF at komme foran. Efter et hårdt spark fra højre side halvklarer Farums målmand, og Johan Absalonsen får chancen fra venstre side. Absalonsen trykker af, og da målmanden igen ikke kan holde bolden er Mads Junker hurtigt over returen og sparker den det sidste stykke ind over stregen.

Mads Junker var i øvrigt blandt holdets bedste, på trods af at han måtte kæmpe en til tider ensom kamp i front, da Brøndby IF's varemærke - det hurtige spil over fløjen ikke rigtigt fungerede.

Farum stillede op med profiler som Martin Johansen og den skudfarlige Dzejvet Sainoski, og den tidligere Brøndbyspiller Fatih Kirik var også med. I 2. halvleg fortsatte det dårlige spil fra begge hold, men 20 minutter før tid fik Farum chancen: Et hårdt og præcist frispark har retning mod fjerneste målhjørne, men bolden rettes af og det giver hjørnespark til hjemmeholdet. Det sparkes ind foran mål, hvor den rammer en spiller og ryger ihvertfald i mål til 1-1.

Mod slutningen af kampen kom der lidt flere chancer da begge hold viste træthedstegn i forsvaret, men vi skal helt frem til 2 minutter i tillægstiden før det resulterer i noget rigtig farligt: Farum har et kontraangreb, og da ingen går til Sainoski tager den makedonske landsholdsspiller chancen udefra. Han placerer bolden helt ude ved stolpen, uden chance for målmand er Ambrosen og derved sikrer han Farum en sejr på 2-1.

DS-holdets næste opgør er lørdag d 12. april mod endnu et tophold, nemlig AB70.