Husk at sikre dig billet

23.04.2003 00:00

Vil du blive en af de heldige tilskuere til prestigeopgøret mod AaB i morgen aften, er der stadigvæk mulighed for at sikre sig billet. Det første semifinaleopgør i DONG Cuppen på Brøndby Stadion med kick off kl. 19 byder på et af de store arvefjendeopgør i dansk fodbold, og AaB kommer med stor selvtillid i bagagen.

Senest blev det i mandags til en velfortjent 1-0 sejr over F.C. København i Parken efter et pointfattig start på forårssæsonen. Nordjyderne, der kommer med tre sejre i bagagen, får sit at se til, da såvel spillere som trænere fra Brøndby offentligt har proklameret at de går efter samlet pokalsejr.

Sejr i Aalborg i april 2002

I morgen bliver der også mulighed for at se et af dansk fodbolds største talenter i form af Thomas Kahlenberg. 20-årige Thomas Kahlenberg er netop udtaget til det danske A-landshold efter nogle stærke præstationer i SAS Ligaen ogpå U 21 landsholdet. Laudrups drenge med landsholdstrekløveret Morten Wieghorst, Per Nielsen og Thomas Kahlenberg i forgrunden skal forsøge at skabe et godt udgangspunkt forud for returmødet i Aalborg 8. maj.

Hvis du ønsker at købe billet til kampen i morgen eller sikre dig en plads til de resterende hjemmekampe er det muligt at bestille nu via

Priserne til kampen er som følger:

Tribune Voksen Barn Pensionist
Faxe 100 50 50
Steff Houlberg 100 50 50
Codan 120 60 60
Codan FamilieCenter 120 60 60

Vil dufølge Laudrups Drenge til efteråret. Så læs mere om sæsonkort for 2003/04 her.