Fantastisk 12. mand

20.04.2003 00:00

Fight, frispark og en til tider forrygende stemning; kampen i Farum Park havde stort set alt, med undtagelse af flot spil. Desværre var der meget få af de 23 mand på banen, der havde en særligt god aften, og uafgjort er bestemt et resultat begge hold kan leve med efter en rodet affære prægte af mange tilfældigheder og en fantastisk 12. mand. Bag det ene mål, forstås.

Kampen endte med et mål til hvert hold, og logisk nok blev de begge sat ind efter dødbolde. ar Dalgas sørgede i første halvleg for Brøndby-føring efter et flot sparket frispark i nærmeste mål-hjørne, og i anden halvleg skulle der også et dommerfløjt til før Farum kunne komme på tavlen.

Efter kampen var der ikke stor tilfredshed med det frispark, der førte til Farums mål, og Per Nielsen kunne også kun trække lidt på skulderen, da han blev spurgt om hvad der skete.

- Det var jo nærmest kampens eneste rene tackling, der giver dem målet. Anton plejer ikke at være den der brokker sig i disse situationer, men han var i hvert fald ikke i tvivl sukker anføreren.

- Men vi må kigge indad. Det var ikke en god kamp fra vor side, vi spiller ikke godt og roder os ud i alt for mange nærkampe. Vi har stort set ikke 4 sammenhængende afleveringer i træk, og så skal det jo blive svært fortalte han. Vi har godt nok nogle chancer, og til sidst er det utur at Mattias ikke får scoret, men alt i alt er uafgjort vel ok.

I gang igen

Michael Laudrup er helt på linie med sin anfører:

- Jeg havde håbet på noget bedre inden kampen, men sådan skulle det ikke være i dag. Det er klart det slider, at spille så mange kampe, men så må vi se at spille os ud af det i stedet for. Det magter vi desværre ikke i dag konstaterer cheftræneren.

Han forsøgte uden det store held, at ændre lidt på spillet ved at skifte ud i pausen.

- Vi havde ikke rigtigt fat i den oppe foran, og jeg ville gerne have at vi holdt lidt mere fast i spillet. Derfor sender jeg ar Dalgas ind centralt, men i dag virkede det ikke helt efter hensigten. Det er dog også vigtigt at vi forsøger at give nogle af spillerne lidt luft i det stramme program, og når vi har så gode folk på bænken forsøger vi på den måde.

Pause til Retov og Jonson

Udskiftningerne i truppen kommer nu af sig selv efter de mange kort, der blev uddelt af aftenens dommer. Mattias Jonson og Martin Retov er begge ude til søndagens opgør i SAS Ligaen. Det ærgrede Retov sig kraftigt over.

- Det er surt. Jeg synes jeg er ved at komme rigtig godt i gang, og så er det selvfølgelig irriterende at rende ind i en karantæne lige nu. Vi jagter førstepladsen, og selvom det ikke rigtig kan ses i dag er der ingen, der vil misse nogle kampe lige nu forsikrer han.

Med 1-1 fortsætter både scoringsrekord og Brøndby IF?s status som ubesejret i foråret. Førstepladsen må vente lidt endnu, men som Michael Laudrup konstaterer:

- Der er mange svære kampe endnu, både for os, F.C. København og Farum. Jeg har hele tiden sagt, at det hele først bliver afgjort i juni, og det holder jeg fast ved. Jeg kan ikke være utilfreds med uafgjort på udebane mod ligaens nummer 3, men nu skal vi i gang igen. Det nytte ikke at spille uafgjort hele tiden slutter Michael Laudrup af.

Kampforløb: Farum Boldklub - Brøndby IF