DS: Nederlag i premieren

07.04.2003 00:00

DS-holdet fik sidste uge udskudt premieren, da Farum-kampen blev udsat til på tirsdag. Første opgave for Køhlerts unge mandskab var altså topholdet fra Lyngby Boldklub. Ikke den nemmeste start skulle man mene, og holdet fra det nordlige København kom også bedst fra start og satte sig på kampen i det første kvarter.

Efter 17 minutter kom Lyngby foran, da Brøndby begik et lidt klodset frispark i venstre forsvarsside. Bolden lægges ind over hvor en Lyngbyspiller kan heade udeholdet på 0-1. Kun 6 minutter senere er den gal igen - denne gang kommer Lyngby igennem på venstre fløj efter noget der mistænkeligt lignede 2 meter offside. Inde på midten er 2 Lyngbyspillere alene med en forsvarer, og så stod det pludselig 0-2.

Hjemmeholdet fightede sig dog ind i kampen igen, og Karsten Johansen får reduceret til 1-2. Alligevel når Lyngby at gå til pausen med en 2-målsføring, da de scorer efter et flot kontraangreb hvor Brøndbys forsvar overspilles.

I 2. halvleg får Karsten Johansen en friløber oghan reducerer sikkert til 2-3 - og Brøndby pressede videre. Tættest på var et forsøg der både ramte indersiden af stolpen og Lyngbys målmand før den gik i spil igen. Lidt ærgeligt, for som 2. halvleg forløb havde et uafgjort resultat faktisk været ganske fortjent.

Bedst for Brøndby var den dobbelte målskytte Karsten Johansen, samt er Lorentzen og Niki Zimling. Målmand Kim Drejs kan heller ikke lastes for nogen af målene og stod en god kamp.

Næste opgave er tirsdag eftermiddag i Farum.