Din stemme: Optimisme før braget

03.04.2003 00:00

Optimismen er stor blandt Brøndby IF?s fans få dage før braget i Parken. I den sidste uges tid har læserne her på brondby.com haft mulighed for at fortælle os hvad de tror resultatet af søndagens SAS Liga-kamp mellem F.C. København og Brøndby IF bliver.

Der blev afgivet mere end 1.100 stemmer og resultatet er ikke til at tage fejl af: Hele 80 % af læserne tror på en sejr til de blå-gule! I alt tror 9 3% af læserne på point til Laudrups drenge og kun 7 % tror det ender med et nederlag. Står det til denne sides læsere fortsætter den positive sæsonstart altså for fuld kraft når det på søndag går løs i 'The New Firm'.

Opbakningen til Brøndby IF her i foråret har i det hele taget været forrygende, men hvordan forholder det sig egentlig i fanskaren i forhold til medlemskab af Brøndby Support?

Det kunne vi godt tænke os at vide, og har derfor valgt at undersøge sagen via denne uges afstemning. For at få så godt et billede af læserskaren som muligt opfordrer vi derfor alle til at klikke sig ind under afstemninger og fortælle os om deres forhold til Brøndby Support.

Tak for hjælpen.