Dagens træning: Skarphed foran mål

23.04.2003 00:00

Inden semifinalekampen i DONG Cuppen mod AaB i morgen aften, havde Brøndbys angribere i dag mulighed for at finpudse skarpheden som allerede har vist sit værd i foråret. Angrebstræner Peter Rasmussen der ved tidligere lejligheder har øvet afslutninger med angriberne var endnu engang mand bag diverse afslutningsøvelser. Specielt ar Dalgas der efter en skidt start på foråret, har scoret i de to seneste kampe, gjorde i dag en god figur. Kantspilleren med den fine teknik mestrer både afslutninger med højre og venstrebenet og dagens skudøvelser blev udført med høj klasse.

Også forårstopscorer Peter Foldsgast havde støvlerne drejet ordentlig på. Træfsikkerheden har i foråret været ganske høj og hvis det står tilangriberen selv bliver den statistik forbedret efter pokalkampen i morgen.

- Jeg har rigtig gode ben i dag hvilket jeg forhåbentlig kan overføre til i morgen. Jeg tror vi vinder og måske scorer jeg en enkelt kasse, siger Peter Foldgast.

- Den ramte jeg godt nok skidt, kom det fra Peter Foldgast, mens Peter Rasmussen efterfølgende gav gode råd.

Den nyudtagne A-landsholdsspiller Thomas Kahlenberg bakker op om troen på sejr og tilføjer.

- Det bliver selvfølgelig svært. AaB har et godt hold og de kommer med en masse selvtillid i bagagen. Det siger ikke så lidt at man vinder over F.C. København inde i Parken. Jeg håber at vi får gang i vores spil igen. I de seneste par kampe har vi ikke spillet så godt, men jeg tror på at det kommer i morgen. Forhåbentlig giver vi publikum en god oplevelse. Så skal man også lige huske på at der jo spilles returopgør i Aalborg om et par uger. Derfor er det vigtigt at vi også holdet nullet. Nu har vi scoret i rigtig mange kampe i træk og jeg ser ingen grund til at den statistik skulle ødelægges efter i morgen, slutter Thomas Kahlenberg.