Dagens træning: Optimisme i truppen

11.04.2003 00:00

Foruden Ruben Bagger deltog Mads Junker, Dennis Cagara og Ronnie Bendtsen ikke ved dagens træning. De tre sidstnævnte træner i eftermiddag sammen med U-truppen, der spiller mod AB 70 i morgen kl. 15 på bane 2 i Brøndby. Efter en længere løbetur i går, hvor de ømme muskler fik en kort arbejdsdag, trænede spillerne atter for fuld styrke. Umiddelbart efter træningen blev det for enkelte spillere til skudtræning, mens andre var i styrkerummet.

Efter sejren over F.C. København i onsdags meldes alle spillere klar til kamp. Thomas Lindrup der tidligere har spillet mange år i Brøndby, huserer på OB?s venstrekant og derfor bliver det efter alt at dømme til et glædeligt gensyn for Lindrup når han i morgen står overfor unge Allan Olesen, der selv mener han er bedst rustet forud for deres møde i morgen.

- Som det ser ud nu spiller jeg overfor Thomas Lindrup i morgen. Rent teknisk er han jo rigtig dygtig. Samtidig dribler han godt og han slår nogle gode indlæg, men jeg føler alligevel at jeg vinder vores indbyrdes duel. Jeg kender ham rimelig godt og jeg har da også en idé om hvordan han skal stoppes, men det får du mig altså ikke til at sige, siger Allan Olesen.

- De har nogle gode profiler og der skal ikke herske nogen tvivl om at kampen i morgen bliver ekstremt vigtig. Jeg både håber og tror vi vinder i morgen, siger ar Dalgas.

Senere i dag offentliggøres 16-mandstruppen til kampen mod OB i morgen. Læs mere om optakten her.