Dagens træning: Næsten fuldtallig

03.04.2003 00:00

Her til formiddag var der tæt på fuld deltagelse ved dagens træning. Udover Ruben Bagger og Kim Daugaard der døjer med længevarende skader, var kun Mattias Jonson, der fik de sidste minutter på banen i Sveriges EM-kvalifikations kamp mod Ungarn, og Niki Zimling og Ronnie Bendtsen, der er i går spillede deres sidste U-19 landsholds kvalifikationskamp til EM i denne omgang, de eneste fraværende. I øvrigt blev det til en 3-1 sejr til Danmark i prestigeopgøret mod Sverige. er Lorentzen fra U-truppen scorede det afgørende mål til 3-1.

Morten Wieghorst blev skiftet ind i 2. halvleg i gårdsdagens landskamp mod Bosnien. Selvom indstillingen og gejsten var til stede kunne han ikke ændre slagets gang og kampen blev som bekendt vundet af Bosnien.

Morten Wieghorst og Per Nielsen var atter tilbage efter deres tur med A-landsholdet og for første gang i lange tider, var der for trænerteamet mulighed for at se næsten alle spillere i aktion. På en råkold og blæsende træningsbane blev de fremmødte vidner til et komisk og givetvis motiverende spil, hvor spillerne to og to holdt hinanden i hånden.

Samarbejde er nøgleordet i denne øvelse, hvor spillerne hele tiden er afhængige af hinandens tanker og bevægelser.

Det ventes at Mattias Jonson, Ronnie Bendtsen og Niki Zimling deltager i morgendagens træning, der er næstsidste mulighed for at pudse de sidste detaljer af, inden det atter går løs i SAS Ligaen på søndag, når Brøndby gæster Parken i forårets første nyklassikermøde mod F.C.København. Læs mere om omtakt til kampen her.


er Ankergren viste mange fine takter ved dagens træning. Her en flot redning efter et velplaceret skud af målmandstræner Jørgen Henriksen, der atter var tilbage på træningsbanen efter den seneste tur med A-landsholdet.