Dagens træning: Løb efter hinanden

08.04.2003 00:00

Selvom man erstore og landskendte fodboldstjerne, er der indimellem stunder hvor legebarnet bare må komme til udtryk. En af dagens træningsøvelser var i bedste børnehaveklassestil en leg hvor spillerne løb efter hinanden, hvilket faldt i god jord. Humøret er helt i top og de sidste forberedelser til kvartfinalekampen i morgen er på plads. Umiddelbart kan det være svært at finde ud af hvad sådan en øvelse har med fodbold at gøre, men faktum er at alene det psykologiskeekt spiller en afgørende rolle. Gennemgående skal det nævnes at det i hovedreglen var de unge ben der snød de gamle.

En af spillerne der meget vel kan blive afgørende i kampen i morgen er forårets Brøndby topscorer Peter Foldgast, der ser mange positive elementer i de forskellige træningsøvelser.

- Først og fremmest er der det fodboldmæssige. Jeg ved godt at andre folk måske har svært se hvad den øvelse vi lavede i dag går ud på, men for os spillere er den vigtig. Rent fodboldmæssigt handler det om at vriste sig fri af en modstander, temposkift og samarbejde. Rent psykisk er den god for moralen. Som man tydeligt kan se griner vi jo stort set hele tiden og når humøret er højt, bliver det ofte lidt nemmere at spille fodbold. I morgen skal vi overføre vores gejst og humør til banen. Hvis vi formår det er jeg sikker på vi vinder, for ser man på kampen i Parken i søndags, havde vi fortjent at vinde. Det var os der gik styrkede ud af opgøret, siger Peter Foldgast der bliver bakket op af Thomas Kahlenberg.

- Vi skal presse dem fra første fløjt. Hvis vi starter som vi gjorde i søndags skal det nok blive fornøjeligt at være Brøndby-fan. I Parken var der ikke rigtig mulighed og plads til at spille bolden rundt på midtbanen, men jeg håber vi får muligheden i morgen aften. Hvis vi får gang i vores kombinationer skal vi nok producere målchancer, slutter Thomas Kahlenberg.

Kim Daugaard trænede endnu engang med og der meldes om fortsat fremgang. Senere bliver truppen til kampen mod F.C.København offentliggjort.