Dagens træning: Gensyn for Daugaard

07.04.2003 00:00

Ovenpå gårdsdagens uafgjorte resultat i topopgøret mod F.C.København bød dagens træning på ren hyggebold. Udover en grundig opvarmning hvor spillernes ømme muskler blev løst op, stod der social hygge og småbold på resten af programmet. For Kim Daugaard blev det til et glædeligt gensyn med træningsbanen. Efter en ufrivillig pause pga. en fibersprængning i læggen, trænede han for første gang i 4 uger med og hovedpersonen selv var godt tilfreds med gensynet medtræningsbanen og den lette træning.

- Det var dejligt. Det betyder meget at jeg kan mærke at jeg er på rette vej. I dag trænede vi en let omgang træning og det passer mig fint. Jeg starter stille og rolig op og resten af ugen håber jeg at deltage i de forskellige småspil. Det gik egentlig også fint i dag, men jeg mærker stadigvæk lidt til skaden. Alt i alt er jeg dog meget glad for at være på træningsbanen igen og med gårdsdagens kamp i mente, var det også forståeligt hvorfor de andre var i så godt humør, siger en tilfreds Kim Daugaard.

Evaluering før træning.

-Uuuuuhaaa. Gør det ikke ondt at få en tunnel Jonas, spørger en storgrinende cheftræner i baggrunden.

Sådan ser man uddagen efter en venlig hilsen fra en F.C.K. spiller.

-Når du så får bolden er det ikke nogen god idé at skyde hen til en af dem med hvid trøje, kommer det hoverende fra John Faxe.