Dagens træning: Fem stod over

25.04.2003 00:00

Efter et hårdt kampprogram der senest i går bød på DONG Cup semifinalesejren i det førsteopgør mod AaB, var det her til formiddag tid til at pleje de belastede muskler. Martin Retov og Mattias Jonson gjorde Kim Daugaard selvskab i styrkerummet. Mattias Jonson fik et spark over venstre læg, mens Martin Retov døjede med en hævet fod. Efter at have måtte bide i græsset flere gange efter sammenstød med AaB-spillere, var det en hændelig episode hvor Retov sparkede op under en modstanders støvle, der i dag forhindrede deltagelse i træningen.

- Det var en hård kamp. Vi er inde i et hårdt program for tiden og det sætter altså nogle spor. Jeg stødte hovedet sammen med nogle AaB-spillere nogle gange, men på et tidspunkt sparkede jeg op under en af deres spilleres støvle. Den er rimelig hævet i dag og da jeg sidder over med karantæne på søndag, valgte jeg at skåne foden, siger Martin Retov.

Michael Laudrup var under udstrækningen rundt til flere af spillerne for at evaluere gårdsdagens præstation.

Morten Wieghorst og ar Dalgas deltog i dagens opvarmning, men da de egentlige træningsøvelser begyndte, stod resten af træningen på let løb og udstrækning.