BrøndbyTips: Vil have revanche

23.04.2003 00:00

- Det odds holder da slet ikke, den kamp vinder de aldrig, den går aldrig hjem. Sådan lyder det ofte i omklædningsrummet når Brøndbyspillerne diskuterer kampe og spilleforslag. Og vi kunne blive ved. Det skal ikke være nogen hemmelig at spillerne hører til at blandt Dansk Tipstjenestes store kunder, og som en ny service til brondby.coms brugere sender vi nu en række af spillernes forslag videre.

Den nyudnævnte A-landsholdsspiller Thomas Kahlenberg forsøger denne gang at revanchere sit første forsøg i BrøndbyTips. For første gang lykkedes det ikke en spiller at vinde så meget som et væddemål, da Kahlenberg senest kiggede efter fiduser. Siden da har drillerierne fra medspillerne været store og lysten til at forbedere den statistik har siden været stor for midtbanetalentet.

Matchen

I morgen spiller Thomas Kahlenberg og co. på hjemmebane i DONG Cuppens semifinale mod AaB, hvilket han selvfølgelig har valgt at spille på Matchen. Som Første målscorer har Kahlenberg valgt midtbanekollega Morten Wieghorst. Midtbanegeneralen har hidtil i denne sæson vist stor målfarlighed, men på trods af den flotte scoringstatistik er der en flot tilbagebetaling på ti gange..

- Wiggo (Wieghorst red.) spiller utrolig godt. Udover hans høje spilleniveau er han et af vores farligste våben.

2-0 til de blå-gule giver pengene syv gange igen og er ifølge unge Kahlenberg et godt bud på kampens resultat.

- Vi har scoret i rigtig mange kampe forud for kampen i morgen. Omvendt tror jeg ikke det bliver scoret vanvittigt mange mål. AaB har et rigtig godt hold og de kører godt for tiden. Senest vandt de jo over F.C. København i Parken, men jeg tror på atvi kan få gang i vores spil. I anden halvleg skruer vi lige tempoet en tand op og så kan det godt være at jeg med lidt held scorer sejrsmålet, griner 'Tommy'.

Med 2-0 i ciffertips og Wieghorst som Første målscorer giver halvleg/fuldstidsresultatet sig selv:X/2 til odds 3,10.

Spil direkte på Matchen og se om midtbaneprofilen får ret i sine bud på kampen.

Den Lange

Thomas Kahlenberg forsøger sig endnu engang på den Lange, hvor den Lange bl.a.byder på to Champions League kampe og to danske kampe.

Densikre

  • 40. Milan - Ajax: 1 til odds 1,55
  • 66. Farum - AGF: 1 til odds 1,65

Chancen

  • 41. Manchester United - Real Madrid (0-1): X til odds 4,10
  • 69. Viborg - FC Midtjylland: X til odds 3.15

- Ajax har så vidt jeg har hørt mange skader. Milan spillede rigtig godt i efteråret, men her på det seneste har de skuffet fælt. Jeg tror de trækker det længste strå i kvartfinalen i aften, men jeg udelukker ikke at Ajax' unge spillere kan overraske. Farum spiller godt for tidenog jeg tror ikke de får problemer med AGF der ikke kører godt for tiden. Min sikre double giver pengene to en halv gange igen. Hvis man ønsker at gamble lidt skal man prøve min chance-double. Den giver næsten 13,0 i odds. Manchester United vinder hjemme på Old Trafford, men jeg tror ikke de scorer nok til at de går videre samlet set. Viborg mod FC Midtjylland i den anden semifinale i DONG Cuppen bliver spændene at se. Hvis vi kan besejre AaB skal vi møde vinderen af det andet opgør. Jeg tror på en uafgjort kamp i Viborg som giveret fint odds.

Spil direkte på Den Lange

Måljagt

Også Måljagten er interessant når der gode odds på banen. Her vender Kahlenberg blikket mod Måljagt nr. 3.

  • Farum - AGF: 1-2-3 / 0-1
  • Brøndby- AaB: 1-2 / 0-1
  • Viborg -FC Midtjylland: 0-1-2 / 0-1-2

- Det er altid svært at gætte resultatet, men jeg tror jeg rammer rigtig på mindt to ud af de tre kampe. I hvert fald tror jeg på at jeg forbedrer min kedelige statistik på BrøndbyTips. Hvis jeg heller ikke rammer noget som helst igen, går der lang tid før jeg forsøger mig igen. Så må jeg gå i træningslejr, griner A-landsholdsspiller Thomas Kahlenberg.

Spil direkte på Måljagten

Om Kahlenberg får ret i sine forudsigelser, kan du læse mere om senere her på brondby.com.