BrøndbyTips: To unge ramte plet

30.04.2003 00:00

Mads Jørgensen, Mads Junker, er Ankergren, Martin Retov, ar Dalgas og senest Ronnie Bendtsen og Thomas Kahlenberg har alle forsøgt sig i BrøndbyTips, hvor gode råd til spil på Oddset bliver givet videre til brondby.coms brugere. Som også den seneste uges afstemning på brondby.com har vist, er der rigtig mange mennesker der benytter sig af fodboldspillernes bud på Oddset.

Hele 33 % af brondby.coms brugere følger spillernes egne spil i BrøndbyTips før de gambler.Hvis de fulgte Ronnie Bendtsen og Thomas Kahlenbergs råd, har der været store gevinster at høste.

Thomas Kahlenberg der står foran en mulig A-landsholdsdebut i aften, havde æren af at tippe forud for DONG Cup semifinaleopgøret mod AaB i torsdags. Kahlenberg havde udover danske pokalkampe valgt at spille på bl.a. Champions League kvartfinalekampe.
Kahlenberg der som den eneste tipper i BrøndbyTips har forsøgt sig en gang tidligere, kan nu kalde sig spillertruppens bedste tipper.

I hvert fald er han nu indehaver af den flotteste statistik på BrøndbyTips med to doubler samt en måljagt kupon der alle gik hjem. Med Kahlenbergs første forsøg i mente, er dette forsøg ganske imponerende. Kahlenberg ramte hverken det ene eller det andet i første forsøg!

Gode odds

Thomas Kahlenbergs to double-forsøg gik altså begge hjem og specielt chance-doublen havde en høj tilbagebetaling. Forrige onsdags fodboldbrag mellem Manchester United og Real Madrid endte som bekendt 4-3 og KahlenbergsX i handicapvæddemålet (0-1) samt den uafgjorte pokalkamp mellem Viborg og FC Midtjylland gav en flot tilbagebetaling på 12,9.

I den sikre double var tilbagebetalingen på to en halv gange pengene igen. Kahlenberg havde valgt at spille på sikre hjemmesejre til Milan over Ajax og Farum over AGF.

Den nyudnævnte A-landsholdsspiller formåede tilmed som den første at ramme rigtig på Måljagten med et kanonodds på 1109,95. Hovedpersonen selv havde følgende kommentar dagen efter.

- Jeg er da en smule stolt. Mine første spilleforslag gik jo helt i vasken, men jeg synes jeg har revenceret mig med dette resultat. Hvis ellers tipperne har fulgt mine spilleforslag er der en masse mennesker der har tjent en ekstra skilling, fastslår Thomas Kahlenberg.

Bendtsen dygtig

18-årige Ronnie Bendtsen havde æren af at være tipper i weekenden og indsatsen må siges at være godkendt. Som den første formåede han at ramme rigtig på Matchen. 3-1 sejren over FC Midtjylland var luret af Bendtsen til odds 9,0. Derudover ramte Bendtsen rigtig på en af sine doubler som gav 1,81 i odds.

De to unge spillere har således formået at gøre de andre spillere kunsten efter og lidt til.