BrøndbyTips: Retov tror på sejr

15.04.2003 00:00

- Det odds holder da slet ikke, den kamp vinder de aldrig, den går aldrig hjem. Sådan lyder det ofte i omklædningsrummet når Brøndbyspillerne diskuterer kampe og spilleforslag. Og vi kunne blive ved. Det skal ikke være nogen hemmelig at spillerne hører til blandt Dansk Tipstjenestes store kunder, og som en ny service til brondby.coms brugere sender vi nu en række af spillernes forslag videre.

Martin Retov har i foråret gjort en rigtig god figur. I forårets første kampe har han været en af holdets dominerende spillere, men han måtte desværre melde afbud til kampen mod OB. En skadet skulder voldte lidt problemer, men han forventer at være klar til torsdagens kamp mod sin barndomsklub Køge. Efter længere tids massivt pres har Martin Retov så fået lov til at spille BrøndbyTips denne gang.

Matchen

På torsdag spiller Brøndby som tidligere nævnt på hjemmebane i SAS Ligaen mod Køge. Påskens første kamp bliver ifølge Retov et interessant opgør. Derfor har han valgt at spille kampen på Matchen. Som Første målscorer tror Retov på anfører Per Nielsen til fine odds 16,00.

- Per er super stabil. Han spiller altid rigtig godt. Desuden er han et farligt våben på dødbolde, hvilket jeg tror vi udnytter mod min gamle klub Køge.

3-0 til de blå-gule giver pengene syv en halv gange igen og er ifølge Retov et godt bud på kampens resultat.

- Hvis det går som jeg forudser, scorer Per det første mål. Får vi først hul på bylden bliver vi svære at spille imod,omvendt er Køge dygtige. Specielt på udebane, hvilket vi så sidsteår da de vandt over os på Brøndby Stadion. Med lidt held scorer jeg måske mit første mål i Brøndbytrøjen. Uanset hvad bliver det sjovt at spille mod mine gamle holdkammerater, men de skal under ingen omstændigheder forventer almisser fra min side, griner Retov.

Med 3-0 i ciffertips og Per Nielsen som Første målscorer giver halvleg/fuldstidsresultatet næsten sig selv:1/1 til odds 1,30.

Spil direkte på Matchen og se om midtbaneprofilen får ret i sine bud på kampen.

Den Lange

På Den Lange har Martin Retov valgt at udelukkende at spille på danske kamp. Den sikre doubler giver et samlet odds på 2,94. Kampene er fra de danskedivisioner.

Den sikre

  • 47.FC Fredericia - FC Aarhus: 1 til odds 1,70
  • 53. Slagelse - FC Nordjylland: 2 til odds 1,55

Chancen

  • 49. Randers - Vejle: X til odds 3.40'
  • 55. OB - Farum:X til odds 3,20

- På den sikre doubler har jeg valgt ud fra de lave odds. Fredericia er i fin form og FC Nordjylland er helt suveræne. De er vel praktisk talt allerede rykket op i 1. division.
I min chance-doubler synes jeg at jeg har fundet to rigtig gode X'er. Der er egentlig ikke så meget at sige, for begge kampe er lige til meget høje odds. Den synes jeg folk skal satse på. Doubler giver 10,88

Spil direkte på Den Lange

Måljagt

Også Måljagten er interessant når der gode odds på banen. Her venderRetov blikket mod Måljagt nr 2.

  • Brøndby - Køge 2-3/0-1
  • OB- Farum 2-3/2-3
  • AB - Esbjerg 1-2-3/1

- Som tidligere nævnt vinder vi sikkert over Køge. Farum og OB er gode mandskaber der har fået en god start på sæsonen. De spiller offentsivt og skaber mange chancer. Mon ikke vi får en 2-2 eller 3-3 kamp, slutter Martin Retov.

Spil direkte på Måljagten

Om midtbaneprofil Martin Retov får ret i sine forudsigelser, kan du læse mere om i næste uge her på brondby.com.