BrøndbyTips: Målmand forsøger sig

18.04.2003 00:00

Målmand er Ankergren ville meget gerne tippe på Brøndby - Køge, men den ære er som tidligere skrevet på brondby.com tilfaldet Martin Retov. Derimod får er Ankergren mulighed for at vise sine evner som tipper, når weekendens kampe bliver afviklet. I foråret har den unge målmand præsteret mange flotte redninger. Om han bliver manden der for første gang rammer rigtig på Matchen vil tiden kun vise.

Matchen

På søndag spiller Brøndby på udebane i topopgøret mod Farum. Påskens anden kamp bliver ifølge Ankergren et nøgleopgør i foråret. Derfor har han valgt at spille kampen på Matchen med vanlig optimisme. Som Første målscorer tror Retov på andre (en spiller der ikke er nævnt som første målscorer red.) til odds

- Jeg figurer jo ikke på listen og jeg er et farligt våben på dødbolde. Ej, spøg til side. Sandsynligheden er jo rimelig stor for andre somFørste Målscorer og jeg tror faktisk på at jeg bliver den første fra spillertruppen der rammer rigtig på Matchen.

3-1 til de blå-gule giver pengene syv en halv gange igen. På trods af Farums flotte forår er tiltroen stor til angribernes kunnen på søndag.

- Farum har et rigtig godt hold. Jeg tror alligevel at vi vinder stort. Vores angribere har været skarpe til træning, hvilket vi forhåbentlig udnytter på søndag.

På Halvleg/fuldstidsresultatet tipper Ankergren på X/2..

Spil direkte på Matchen og se om Mogens Kroghs efterfølger får ret i sine bud på kampen.

Den Lange

På Den Lange har er Ankergren kampe fra forskellige lande.

Den sikre

  • Frem -B 93: 1 til odds 1,60
  • Vejle -Brønshøj:1 til odds 1,55

Chancen

  • Real Madrid - FC Barcelona: 1til odds 1.60
  • Leverkussen - Schalke 04:X til odds 3,10

På den sikre double har jeg valgt ud fra de lave odds. Frem kører godt for tiden og ligner efterhånden en sikker oprykker. Søren Larsen (p.t. udlejet fra Brøndby red.) scorede i deres seneste kamp og mon ikke han slår til igen. Derudover tror jeg på traditionsrige Vejle med Peter Degn (ligeledes udlejet fra Brøndby, red.) i truppen. På chancen har jeg valgt at fedtspille lidt. Real Madrid er i en klasse for sig og vinder hjemme over Barcelona. Leverkusen mod Schalke ligner et stensikkert X.

Spil direkte på Den Lange

Måljagt

Også Måljagten har fanget Ankergrens opmærksomhed. Han har valgt at spille på kupon nr.4 hvor Farum - Brøndby figurerer.

  • Bochum-Stuttgart 0-1/1-2
  • Lverkussen-Schalke 1-2/1-2
  • Farum-Brøndby 0-1/1-2

- Som tidligere nævnt vinder vi over Farum. De to tyske kampe bliver meget lige. Derfor har jeg valgt få antal scorede mål i begge kampe. Bare vent og se. Efter weekenden har jeg håneretten overfor de andre derhar forsøgt sig i BrøndbyTips, slutter er Ankergren.

Spil direkte på Måljagten

Om 23 årige er Ankergren får ret i sine forudsigelser, kan du læse mere om i næste uge her på brondby.com.