BrøndbyTips: Mads' gode råd

08.04.2003 00:00

- Det odds holder da slet ikke, den kamp vinder de aldrig, den går aldrig hjem. Sådan lyder det ofte i omklædningsrummet når Brøndbyspillerne diskuterer kampe og spilleforslag. Og vi kunne blive ved. Det skal ikke være nogen hemmelig at spillerne hører til at blandt Dansk Tipstjenestes store kunder, og som en ny service til brondby.coms brugere sender vi nu en række af spillernes forslag videre.

Denne gang er turen kommet til Mads Jørgensen der hører til blandt de flittigste tippere. Efter blandet succes fra først ar Dalgas og Mads Junker er Mads Jørgensen kommet på en overkommelig opgave, da han kun skal spille på matchen og to doubler.

Matchen

Ligesom de to tidligere tippere, vælger Mads Jørgensen at gamble på den store kamp i morgen aften, hvor Brøndby spiller mod F.C. København i DONG Cup-kvartfinalen. Mads tipper på resultatet 2-1, hvor han tror Jonas Kamper scorer det første mål, hvilket giver en tilbagebetaling på 11.00.

- Jonas er i rigtig god form. Han spillede en god kamp i søndags og hvis han vel og mærke spiller i morgen, kan han godt blive første målscorer, men jeg vil gerne understrege at jeg primært spiller på ham pga. det høje odds, griner Mads Jørgensen.

2-1 sejr til de blå-gule giver pengene syv gange igen og er ifølge Jørgensen et godt bud på kampens resultat.

- Hvis vi kan fortsætte de meget lovende takter fra i søndags er jeg overbevist om, at vi trækker det længste strå. Det bliver formentlig meget tæt og i pokalkampe er det altid lidt anderledes, men jeg både håber og tror på en hjemmesejr.

Med 2-1 i ciffertips og Jonas Kamper som Første målscorer tror Mads på halvleg/fuldtidsresultatet 1/1 til odds 5,50.

Spil direkte på Matchen og se om Mads får ret i sine bud på kampen.

Den Lange

Udover spilene på matchen råder Mads Jørgensen til at spille to doubler fra den danske Dong cup på den lange.

Den sikre

  • Kamp 25. Næstved - AaB 2
  • Kamp 28. Brøndby ? F.C.København 1
  • Samlet odds: 2.90

- Jeg tror på os selv og udesejr til AaB er jo det sikre tegn i den kamp. Godt nok er AaB kommet lidt skidt fra start, men der bør alligevel være niveauforskel i den kamp.

Chancen

  • Kamp 29. Midtjylland - Esbjerg X
  • Kamp 30. Viborg - Farum 2
  • Samlet odds. 7.22

- Farum er kommet godt fra start og en udebane sejr over Viborg er ikke utænkelig. Der er fine odds på udebanesejren til Farum, der spiller godt for tiden. I deres seneste indbyrdes opgør vandt Farum ligeledes i Viborg og en gentagelse er ikke utænkelig. I kampen mellem FC Midtjylland og Esbjerg bliver det formentlig meget lige og den ordinære kamp slutter efter min bedste overbevisning uafgjort, siger Mads Jørgensen.

Spil direkte på Den Lange

Du kan senere læse på brondby.com om Mads Jørgensen er ligeså god til at tippe som til at spille fodbold.