BrøndbyTips: Kan kun på den Lange

22.04.2003 00:00

Martin Retov og er Ankergren kunne her umiddelbart før dagens formiddagstræning se tilbage på en begivenhedsrig påske. Udover der kom yderligere fire point på kontoen samt at afstanden til førerholdet F.C.København er skrumpet fra ni til 2 point, havde de to unge spillere forsøgt sig i BrøndbyTips. Torsdag var det Retov der stod for skud og som tilfældet også var med Ankergren lykkedes det midtbanespilleren at gætte rigtig på den Lange. Derudover tippede han rigtig i halvleg/fuldtidsresultatet i kampen mellem Brøndby og Køge. Begge gamblere var trods diverse skæverter tilfredse efter påskens spilleforslag.

- Det er altså svært at spille på Matchen og Måljagten. Det er ofte små marginaler der spiller ind og heller ikke denne gang ramte vi rigtig. Anderledes gode var vi, ligesom de andre spillere der tidligere har forsøgt sig i BrøndbyTips, på den Lange hvor vi ramte plet på den sikre, siger de to spillere samstemmigt.

Et kik på Retovs spilleforslag fra Skærtorsdag viser at den tidligere Køge-spiller troede på hjemmesejr på 3-0 med Per Nielsen som Første Målscorer. Sådan gik det som bekendt ikke, da opgøret sluttede 2-1 med ar Dalgas som Første Målscorer efter flot opspil. Til gengæld holdt halvleg/fuldtids tippet på 1/1 til lave 1,30 i odds. På Måljagten var der ingen tilbagebetaling selvom han gættede to ud af tre resultater rigtig.

På den Lange kunne man med Retovs spilleforslag på en sikker doubler score sig en udmærket tilbagebetaling på 2,94. Fredericia vandt deres hjemmekamp mod FC Aarhus og da FC Nordjylland samtidig fortsatte deres imponerende sejrsstime i 2.division, da Slagelse blev besejret i det sydvest sjællandske. På chance-doublen havde Retov luret den uafgjorte kamp mellem OB ? Farum i torsdags med et højt odds på 3,20, men Retovs bud på uafgjort mellem Randers og Vejle holdt ikke, da Vejle vandt endnu en storsejr i 1.divisionen.

er Ankergren gjorde i weekenden Martin Retov kunsten efter med gevinst på den sikre double. Efter Frem og Vejles forventede hjemmesejre i den danske 1.division var der en tilbagebetaling på 2,48 til de danske Tipstjenestekunder.

Imidlertid formåede Ankergren ikke at gætte rigtig på sin chance-double, da Real Madrid spillede uafgjort med FC Barcelona og Schalke vandt en flot udesejr (bl.a. på en scoring af tidl. Brøndby-angriber Ebbe Sand) over Leverkussen.

Heller ikke på Matchen eller på Måljagten lykkedes det målmanden at gætte rigtig og det endnu engang blev det bevist, at spillerne der indtil videre har forsøgt sig i BrøndbyTips, gætter bedst på den Lange.

Op mod weekendens kampe får en af truppens andre spillere, en ny chance for at forbedre den lidt skuffende statistik, som Retov, Ankergren og de andre gamblere har andel i.