BrøndbyTips: Kahlenbergs tur

11.04.2003 00:00

- Det odds holder da slet ikke, den kamp vinder de aldrig, den går aldrig hjem. Sådan lyder det ofte i omklædningsrummet når Brøndbyspillerne diskuterer kampe og spilleforslag. Og vi kunne blive ved. Det skal ikke være nogen hemmelig at spillerne hører til at blandt Dansk Tipstjenestes store kunder, og som en ny service til brondby.coms brugere sender vi nu en række af spillernes forslag videre.

Thomas Kahlenberg der på fodboldbanen er både kreativ og konstruktiv, skal denne gang forsøge at udnytte evnerne på diverse Tipstjenestespil.

Matchen

I morgen spiller Thomas Kahlenberg og co. på udebane mod OB, hvilket han selvfølgelig har valgt at spille på Matchen. Som Første målscorer har Thomas på trods af det lidt beskedne odds valgt svenske Mattias Jonson til odds 6,00.

- Mattias er en af vores bærende spillere og han kommer altid frem til målchancer. Jeg tror han udnytter en af dem til vores fordel.

2-1 til de blå-gule giver pengene seks en halv gange igen og er ifølge unge Kahlenberg et godtbud på kampens resultat.

- Hvis det holdet stik at Mattias scorer første mål tror jeg vi kører den hjem. Selvom det nok ikke er populært at sige det, tror jeg OB udligner lige før pausen. I anden halvleg skruer vi lige tempoet en tand op og så kan det godt være at jeg med lidt held scorer sejrsmålet, griner 'Tommy'.

Med 2-1 i ciffertips og Kahlenberg som Første målscorer giver halvleg/fuldstidsresultatet sig selv:X/2 til odds 4.10.

Spil direkte på Matchen og se om midtbaneprofilen får ret i sine bud på kampen.

Den Lange

På Den Lange går Kahlenberg i sin jagt på profit ned i den danske 1.division.På den sikre double har han spillet på nederlag til sin barndomsklub Hvidovre, der spiller på udebane mod topholdet Skjold. Derudover tror han på Herfølgesejr i Odense, hvor B 1913 spiller på hjemmebane.

Den sikre

  • 12. B 1913 - Herfølge : 2til odds 1,55
  • 15. Skjold- Hvidovre : 1 til odds 1,35

Chancen

  • 43. OB - Brøndby (1-0): X til odds 3.95
  • 48. Barcelona - Dep. La Coruna: 2 til odds 3.15

- Jeg er selvfølgelig ikke meget for det, men jeg tror Hvidovre taber i Skjold der har et godt hold. I den sidste double tror jeg udover en et-målssejr til os, på udesejr til Dep. La Coruna i Barcelona. Barcelona har ikke været overbevisende overhovedet.

Spil direkte på Den Lange

Måljagt

Også Måljagten er interessant når der gode odds på banen. Her venderKahlenberg blikket modMåljagt nr. 3.

  • Hamburger SV - Dortmund: 1-2/1-2
  • Chelsea - Bolton: 2-3/0-1

- Chelsea er en klasse bedre end Bolton, men anderledes lige synes jeg kampen mellem Hamburger og Dortmund er. Den kan blive hvad det skal være. Dog hælder jeg mest til 2-2. Selvfølgelig skal jeg også lige spille vores egen kamp på Måljagten:

  • OB- Brøndby: 0-1/ 1-2-3

Spil direkte på Måljagten

Om Kahlenberg får ret i sine forudsigelser, kan du læse mere om i næste uge her på brondby.com.