BrøndbyTips: Junker tipper...

04.04.2003 00:00

- Det odds holder da slet ikke, den kamp vinder de aldrig, den går aldrig hjem. Sådan lyder det ofte i omklædningsrummet når Brøndbyspillerne diskuterer kampe og spilleforslag. Og vi kunne blive ved. Det skal ikke være nogen hemmelig at spillerne hører til at blandt Dansk Tipstjenestes store kunder, og som en ny service til brondby.coms brugere sender vi nu en række af spillernes forslag videre.

Denne gang er turen kommet til Mads Junker, der skal forsøge at forbedre ar Dalgas spilleforslag fra forrige weekend.

Matchen

Her er der ingen tvivl. Mads har selvfølgelig valgt at spille på F.C. København - Brøndby IF på Matchen. Som Første målscorer er valget faldet på Brøndbys svenske landsholdsspiller Mattias Jonson til odds 6.00.

- Mattias er altid god for en scoring. Han er en af vores bærende kræfter og specielt i vigtige kampe viser han altid sin høje klasse, forklarer Mads Junker.

2-1 sejr til de blå-gule giver pengene ti gange igen og er ifølge Junker et godt tip på kampens resultat.

- Holder Jonson som første målscorer, og kan vi få spillet til at fungere lige som vi gjorde i store dele af kampene mod Viborg og Silkeborg, tror jeg at vi tager fra Parken med en smal sejr. 2-1 er et realistisk bud, lyder det selvsikkert fra den unge angrebsspiller.

Med 1-2 i ciffertips og Jonson som Første målscorer tror Mads på halvleg/fuldstidsresultatet X/2 til odds 5.90

Spil direkte på Matchen og se om Junker får ret i sine bud på kampen.

Den Lange

Mads Junker er en rutineret gambler og på den lange har han en række forslag.

3 kampe lige på

  • Kamp 21. Hannover - Bayern München 2
  • Kamp 39. Ljubljana - Ikast Bording (håndbold) 1
  • Kamp 48. B1909 - HIK 1

De tre kampe givet et samlet odds på 3.97

Derudover råder Mads Junker spillerne til at spille på to doubler.

Den sikre

  • Kamp 10. Manchester United - Liverpool 1
  • Kamp 38. Juventus - Torino 1

Samlet odds: 2.06

- Jeg tror på Manchester United imod Liverpool. United skal vinde kampen i bestræbelserne på at vinde det engelske mesterskab og med hjemmebanefordelen i mente, er jeg sikker påat Beckham og co. snupper alle tre point. Samtidig er Michael Owen tvivlsom tilopgøret.

Chancen

  • Kamp 61. Farum - AB( 0-1 ) 1
  • Kamp 64. Brescia - Atalanta 1

Samlet odds. 7.22

- Farum er kommet godt fra start og en tomåls sejr over AB er ikke utænkelig. Der er fine odds på handicap et-tallet oghvis Brescia vinder over Atalanta på hjemmebane, trorjeg pågevinst på den her double.

Spil direkte på Den Lange

Måljagt

Også Måljagten er interessant når der gode odds på banen. Her vender Junker blikket mod søndagens kupon der byder på danske kampe:

  • Esbjerg -AGF: 1-2-3 / 0-1
  • Silkeborg - OB: 0-1 / 1-2
  • F.C. København - Brøndby IF: 1-2 / 1-2-3

- Esbjerg mod AGF er en meget lige kamp, men alligevel har jeg mest fidus til Esbjerg. OB har fået en fin start og jeg tror de får deres sidste sejr i denne omgang. De må godt bruge alle deres kræfter i dette opgør, da vi spiller imod dem i næste weekend. Til sidst har jeg spillet på vores egen kamp.

Spil direkte på Måljagten

Vinderen

Til slut har Mads Junker forsøgt sig med et udsagnsspil. Her tror han på mindst et rødt kort i kampen mod F.C. København til odds 3.50

Spil på tips.dk

Om Mads Junker får ret i sine forudsigelser, kan du læse mere om i næste uge her på brondby.com.