BrøndbyTips: Bendtsens tur

25.04.2003 00:00

Et af A-truppens mere anonyme ansigter tilhører unge Ronnie Bendtsen. Den 18-årige venstrebens tekniker er et af klubbens største talenter og træner dagligt for at overbevise Michael Laudrup og John Faxe om sine kundskaber.I gennem en periode har han fra tæt hold kunne følge nogle af de andre spilleres mere eller mindre gode råd i BrøndbyTips. Denne gang får Bendtsen selv mulighed for at imponere med andet end sit fodboldspil.

Matchen

Om to dage spiller Brøndby atter på Brøndby Stadion, denne gang i SAS Ligaen mod FC Midtjylland. Selv regner Ronnie Bendtsen ikke med at figurere i truppen, men det afholder ham ikke fra at tippe på kampen. Som første målscorer er tilliden til Thomas Kahlenberg stor og med en tilbagebetaling på ti gange pengene igen, mener Bendtsen at man sagtens kan sætte nogle af spareskillingerne her.

- Det er flot, men også fortjent at Kahlenberg er udtaget til A-landsholdet. Han stod over mod AaB, men jeg er ret sikker på han spiller på søndag. Selvom han ikke har scoret så meget endnu, er han rigtig målfarlig. Han spiller en større og større rolle på holdet og jeg er overbevist om, at han snart får hul på bylden.

Bendtsen tror på en 3-1 sejr over FC Midtjylland til odds 9,00 med halvleg/fuldtidsresultatet X/1 til odds 3,00.

- Jeg tror efterhånden vi er oppe på omkring 40 kampe i træk hvor vi har scoret. Godt nok har FC Midtjylland et rigtig godt hold, men når det først går løs inde på Brøndby Stadion, kommer de ikke i nærheden af en sejr. Umiddelbart tror jeg på uafgjort ved pausen, men så sætter vi også lige tempoet en tand op.

Spil direkte på Matchen og se om venstrekantspilleren får ret i sine bud på kampen.

Den Lange

Ronnie Bendtsen foretrækker at spille på Brøndbys kamp mod FC Midtjylland, men også engelsk og italiensk fodbold har fristet på Den Lange.

Den sikre

  • 65. Juventus - Brescia: 1 til odds 1,25
  • 69. Brøndby - FC Midtjylland: 1 til odds 1,45

Chancen

  • 40.Roma - Milan: X til odds 2,90.
  • 67.Tottenham - Manchester United: 1 til odds 4,60.

- Min sikre double er stensikker. Den giver godt nok kun 1,81, men hvis man vil have stensikker gevinst, ja så er det løsningen. Juventus styrer mod det italienske mesterskab og her kommer Brescia ikke til at stå i vejen og som sagt vinder vi over FC Midtjylland.

På min chance-double synes jeg at topkampen mellem Roma og Milan ligner et sikkert X. De italienske topkampe slutter altid uafgjorte og så er der jo fine odds på den. Manchester United har været ude i et hårdt program, så en hjemmebanesejr til Tottenham til odds 4,60 er ikke utænkelig. Samlet giver min chance-double 13,34 i odds.

Spil direkte på Den Lange.

Måljagt

Også Måljagten er interessant når der gode odds på banen. Her vender Bendtsen blikket mod Måljagt nr. 5.

  • AB - AaB: 1-2 / 1-3
  • OB - Esbjerg: 1-2 / 1-2
  • Brøndby -FC Midtjylland: 2-3 / 0-1

- Måljagten er altid svær at spille på. Tilbagebetalingen er nok heller ikke så høj da jeg har valgt at gamble på nogle sikre resultater. Nu har jeg lige hørt at Kahlenbergs seneste forsøg her i BrøndbyTips var særdeles succesfuld, men jeg tror nok jeg kan gøre ham kunsten efter. Jeg tror at AB mod AaB bliver rimelig målrig, men hvordan det ender har jeg svært ved at spå om. AB kører godt for tiden og selvom AaB i går tabte til os i pokalen, mener jeg at de har nogle gode spillere, men ligesom i kampen mellem OB og Esbjerg, kan det gå begge veje.

Spil direkte på Måljagten

Om Ronnie Bendtsen får ret i sine forudsigelser, kan du læse mere om senere her på brondby.com.