'Vi skal genfinde takterne'

20.09.2002 00:00

På søndag tager Brøndby imod FC Midtjylland på Brøndby Stadion i 9. runde af SAS-ligaen. Begge hold har en midtugekamp i benene men mens FC Midtjylland fik en succesoplevelse med en 1-0 sejr over kroatiske Varteks med i bagagen til søndagens kamp, er det stik modsatte tilfældet for Brøndby IF. Brøndbys assistenttræner John 'Faxe' Jensen udtaler:

- FC Midtjylland kommer til Brøndby Stadion spækket med selvtillid efter deres sejr over Varteks. Vi må for alt i verden ikke gå ind til kampen med den samme indstilling som i Bulgarien for så går det galt. Vi ved at vi kan spille langt bedre end mod Levski, gårsdagens kamp er på ingen måde udtryk for vort niveau. Vi lavede en hel del fejl som skal rettes men hvis vi kan genfinde de takter vi viste mod OB så er vi godt på vej.

- Stemningen har naturligt nok været ganske trykket i dag men til træningen i morgen skal vi nok sørge for at få spillernes humør i vejret igen. Som spiller er det godt at der kommer en ny kamp hurtigt så man hurtigt kan revanchere en dårlig indsats. Vi har en hel del at bevise på søndag og det skal gå ud over FC Midtjylland.

Truppen til kampen mod FC Midtjylland udtages efter lørdagens træning