'Utroligt talentfulde'

06.09.2002 00:00

Peter Foldgast har nu haft godt en uge til at vænne sig til sin status som A-trup spiller efter at han i lørdags blev rykket op fra U-truppen. Bedømt på træningen er Foldgast fuldt på højde med sine holdkammerater og krydredei en intern træningskamp en 100% indsats med en sikker scoring og flere gode gennembrud.

- Da jeg røg i U-truppen i sommers blev jeg selvfølgelig skuffet, det var ikke lige det jeg havde regnet med. Men jeg kan godt forstå hvorfor det blev sådan, jeg har haft mange skadespauser og man har vel lige villet se tiden an. Jeg fik at vide at jeg bare skulle klø på og bevise at jeg hører til i A-truppen og det har jeg så gjort. Jeg føler at min skifte til A-truppen er en belønning for min indsats og nu er det så op til mig selv at bevise at det ikke var en fejl.

Peter Foldgast nåede at tilbringe knap to måneder i U-truppen og er meget imponeret af sine tidligere medspillere. Som den ældste og mest rutinerede fik han anførerbindet og det passede den hårdtarbejdende spiller godt:

- Jeg havde det rigtig godt med at være anfører for U-truppen, det er altid værd at gå forrest for nogen som gider høre efter hvad man siger. Vi havde et rigtig godt sammenhold og ynglingene som blev rykket op er faldet godt ind. Det er en samling utroligt talentfulde spillere som vi helt sikkert vil komme til at se meget mere til i fremtiden.